Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2017 - Anul XXII, nr. 33 (6449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cealaltă față a vieții de fotbalist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alegem să ne uităm la meciurile Barcelonei și ale Realului pentru spectacolul asigurat de jucătorii de clasă mondială ai acestor formații, dar sâmbătă s-a întâmplat să fim martorii unor accidentări cumplite, cu picioare deformate și sezoane curmate abrupt. Iată că gazonul înmuiat de ploaie este mai periculos decât alea înghețate de care au parte jucătorii noștri în această perioadă. O gleznă și o tibie plus peroneu au cedat la dueluri de intensitate normală, doar din cauza crampoanelor înțepenite în solul moale... Aproape inevitabil, victoriile granzilor din Spania trec în plan secundar.

Alți granzi, pe alte meleaguri, și-au tras spuza pe turta lor, chiar și fără să strălucească. În Germania, exagerat de norocoasa Bayern i-a frustrat pe proletarii de la Ingolstadt cu două goluri după timpul regulamentar, reușind astfel să profite la maximum de colapsul lui Leipzig, destructurată acasă de un Hamburg care speră să fenteze și anul ăsta acea primă retrogradare istorică. În Anglia, Chelsea n-a reușit mai mult de un egal în burnița de la Burnley, dar a fost suficient ca să crească distanța față de locul secund, întrucât Tottenham a fost trasă în pluton de Liverpool. Interesant, cel puțin până la meciul de diseară al lui City (deplasare la Bournemouth), sunt cinci echipe care se bat pe trei locuri de Liga Campionilor, înșirate pe o distanță de două puncte!

Am lăsat la urmă tenisul, pentru că la urmă a cam ajuns și această disciplină . Dacă la băieți nici n-a fost o surpriză înfrângerea din Cupa Davis cu modesta Belarus, la fete suntem în situația de a susține un baraj pentru a rămâne în ”divizia B” a FED Cup! Acesta a fost efectul unei neverosimile înfrângeri în fața Belgiei, 0-3 după trei întâlniri de simplu cu trei protagoniste diferite în teren (Niculescu, Cârstea, Begu), în condițiile în care echipa adversă nu avea reprezentantă în Top 50! Sigur, au fost momente de luptă dramatică, dar publicul din Polivalentă nu s-a putut bucura niciodată până la capăt. Ilie Năstase, se vede treaba, nu prea mai are succes la fete!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cealaltă față a vieții de fotbalist.
 Vizualizări articol: 1366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cealaltă față a vieții de fotbalist5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei