Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2017 - Anul XXII, nr. 33 (6449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Păgubită

O maşină a distrus un gard şi s-a izbit în peretele unei case, pe Serpentine. Şoferul a fugit cu tot cu maşină.

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie care locuieşte pe strada Nicolae Labiş din Suceava, pe Serpentine, a rămas de o săptămână fără o bucată bună din gardul de la casă, după ce un autoturism scăpat de sub control a intrat prin gard şi s-a oprit în peretele casei proprietarei. Accidentul s-a petrecut lunea trecută, pe 6 februarie, în jurul orei 23.00, iar şoferul a plecat de la faţa locului, cu tot cu maşină. Pentru proprietară, Eleonora Proboteanu, marea nemulţumire este că nimeni nu a întrebat-o până acum de paguba suferită, deşi a depus plângere la Poliţie și a oferit mai multe detalii care îi pot duce lesne pe poliţişti la proprietarul maşinii implicate în evenimentul rutier.

 

Doi tineri au recuperat o plăcuţă de înmatriculare de la locul accidentului

Casa femeii este într-o curbă la stânga, în zona de coborâre spre strada Traian Vuia, în imediata apropiere a Bisericii "Adormirea Maicii Domnului".

Eleonora Proboteanu a relatat că în noaptea de 6 spre 7 februarie nu s-a aflat acasă. Din fericire pentru ea, a rămas peste noapte la nora sa. Un vecin de peste drum de casa ei a auzit o bubuitură puternică în noapte, însă când a ieşit autoturismul deja pleca:

„Era pe la ora 23.00, iar vecinul a reuşit să observe doar că era un Audi A6. A doua zi dimineaţă, acelaşi vecin a văzut un autoturism Peugeot care a oprit, au coborât doi tineri, şi au luat o plăcuţă cu numărul de înmatriculare care căzuse de la Audi”, a relatat femeia. La a doua maşină, martorul a reţinut numărul de înmatriculare, iar acesta a ajuns la poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava.

La faţa locului au rămas mai multe piese din autoturismul Audi, inclusiv masca din faţă. Faptul că numărul de înmatriculare a fost luat în grabă de la faţa locului indică intenţia clară a conducătorului auto de a încerca să scape de răspundere în acest caz. Conform legislaţiei rutiere, cine nu raportează în termenul legal de 24 de ore un eveniment rutier cu pagube materiale în care a fost implicat rămâne fără carnet de conducere pentru 30 de zile. Este posibil şi ca şoferul să fi fost băut, însă acest aspect nu mai poate fi probat de acum încolo.

 

Rămasă fără gard, femeii îi este frică să mai doarmă în propria casă

Eleonora Proboteanu a depus imediat plângere penală şi s-a deplasat în mai multe rânduri la Poliţia municipiului Suceava - Biroul Rutier, unde a solicitat date despre şoferul implicat în accident:

„Am fost deja de mai multe ori la poliţie, însă poliţistul de la intrare mi-a spus să mai aştept că încă nu mi-a preluat nimeni plângerea. Sunt îngrijorată şi speriată, paguba este mare, şi stau deja de o săptămână fără gard la casă. Cum am patul lângă peretele de la drum, îmi este frică să mai dorm în casa mea”, s-a plâns pe bună dreptate femeia.

 

Femeia speră că şoferul va fi în cele din urmă de bună-credinţă

Doi poliţişti au fost în cele din urmă la faţa locului şi au constatat evenimentul rutier. Aceştia ar şti şi cine s-a aflat la volanul autoturismului Audi în acea noapte şi i-au spus femeii că suspectul va fi audiat:

„Sunt o femeie singură, necăjită, şi nu pot să suport singură paguba. Dacă şoferul nu a avut conştiinţa să mă caute până acum, sper să o facă măcar de acum încolo”, a transmis femeia.

Dacă litigiul nu se va soluţiona amiabil, cel mai probabil se va deschide un dosar penal pentru distrugere.

Elena Proboteanu spune că un specialist i-a evaluat paguba de la gard şi de la casă şi a estimat-o, cu tot cu manoperă, la 2.000 de lei.

În zona de curbe în care a avut loc acest eveniment rutier au loc des accidente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină a distrus un gard şi s-a izbit în peretele unei case, pe Serpentine. Şoferul a fugit cu tot cu maşină..
 Vizualizări articol: 9227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
O maşină a distrus un gard şi s-a izbit în peretele unei case, pe Serpentine. Şoferul a fugit cu tot cu maşină.5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei