Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2017 - Anul XXII, nr. 33 (6449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

CCI Suceava organizează în martie mai multe cursuri de formare profesională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza pe parcursul lunii martie 2017 mai multe cursuri de formare profesională. Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu a precizat că aceste cursuri vor fi organizate în urma unei analize a acestei instituţii, dar şi a cerinţei mediului de afaceri local, în urma identificării nevoilor de formare ale antreprenorilor şi angajaţilor din cadrul firmelor. „Vrem astfel să oferim o alternativă pentru servicii de excelenţă în formarea continuă a resurselor umane”, a precizat Lucian Gheorghiu. El a spus că toate programele de formare profesională se vor desfăşura la sediul din Suceava al Camerei de Comerţ şi Industrie. Toate cursurile sunt acreditate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), cursanţii obţinând la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Lucian Gheorghiu a precizat că în luna martie vor fi organizate cursuri de perfecţionare pentru inspector sau referent resurse umane, inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, manager resurse umane şi manager în activitatea de turism. Pe lângă acestea vor fi organizate cursuri de iniţiere pentru meseriile de inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, contabil, lucrător în comerţ, precum şi cursuri de specializare pentru arhivari, arhivişti, experţi în achiziţii publice, specialişti în managementul deşeurilor şi pentru formatori. Alte cursuri, de calificare, vor fi organizate pentru meseriile de agent de turism – ghid, administrator de pensiune turistică şi manager de proiect. Alte trei cursuri de formare profesională vor fi pentru meseriile de ospătar, lucrător în administraţie şi de bucătar. Cursurile vor avea o durată de la 40 la 720 de ore, în funcţie de specializări.

Înscrierile la cursuri se realizează prin transmiterea formularului de înscriere, prin email sau fax la următoarele date de contact: Str. Universităţii, nr. 15-17, Suceava RO, Tel.  +40 230 521 506, Fax: +40 230 520 099, e-mail: office@ccisuceava.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează în martie mai multe cursuri de formare profesională.
 Vizualizări articol: 3239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CCI Suceava organizează în martie mai multe cursuri de formare profesională5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei