Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 ian 2017 - Anul XXII, nr. 17 (6433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foc în noapte

Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa din Zamostea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din comuna Zamostea, a ajuns la spital cu arsuri pe corp, după ce un incendiu a izbucnit din camera în care locuia acesta. Alarma a fost dată luni seara, aproape de ora 22.00, când la 112 a fost anunţată izbucnirea unui incendiu la o casă din comuna Zamostea. La faţa locului au ajuns pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Siret, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zamostea, care au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor, flăcările ardeau în interiorul dormitorului, în holul casei, la planşeu şi la astereala acoperişului, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie. Proprietarul în vârstă de 66 de ani a încercat să stingă incendiul şi să salveze din lucrurile cuprinse de flăcări, suferind arsuri de gradele I şi II, în special la mâna stângă, fiind transportat de echipajul ambulanţei la Spitalul Orăşenesc Siret. Ulterior, medicii au considerat că acesta trebuie transferat la Suceava şi a fost trimis cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava, pentru tratament de specialitate.

Incendiul a fost lichidat după aproape 2 ore. Au ars dormitorul cu bunurile din interior, pe o suprafaţă de 16 metri pătraţi, holul pe 5 metri pătraţi, planşeul pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, circa 4 metri pătraţi din astereala acoperişului, aparatură electrocasnică şi documente personale. S-au degradat pereţii interiori pe o suprafaţă de 65 de metri pătraţi, acoperişul pe 60 de metri pătraţi şi alte bunuri materiale.

Verificările poliţiştilor au stabilit faptul că, în jurul orei 21.00, bărbatul a aprins focul în soba din camera unde locuieşte, iar după un timp a constatat că în imobil a luat foc pardoseala de lângă sobă. El a încercat să stingă incendiul şi astfel a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini. În urma incendiului, valoarea pagubelor produse a fost estimată la aproximativ 10.000 de lei.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă, jar care a aprins pardoseala camerei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa din Zamostea.
 Vizualizări articol: 2370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa din Zamostea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei