Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 ian 2017 - Anul XXII, nr. 17 (6433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Doi tineri, arestați pentru furturi de mașini, conducere fără permis și distrugere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri, unul în vârstă de 17 ani și unul de 18 ani, au fost arestați preventiv de Judecătoria Rădăuți, după ce au comis mai mult de zece infracțiuni: furt de mașini în scop de folosință, conducere fără permis, distrugere și furt calificat. Ambii se aflau sub control judiciar, pentru o serie de furturi, însă au recidivat.

În aceste condiții, Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava a înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi sesizări motivate pentru înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv.

Gheorghe Iacoban, în vârstă de 18 ani, din Cajvana, și Nicolae C., de 17 ani, din Solca, au fost arestați preventiv de Judecătoria Rădăuți, mandatele rămânând definitive pe 20 ianuarie. Primul s-a sustras inițial urmăririi, însă polițiștii de la Secția Burdujeni l-au identificat  în zona canalelor de termoficare din imediata apropiere a Complexului Comercial Bazar.

Minorul de 17 ani provine din Centrul de Plasament de la Solca. Mai mulți copii din acest centru sunt din păcate total scăpați de sub control, fugind în nenumărate rânduri, vagabondând și fiind implicați în fapte penale. 

Cele mai multe fapte ale celor doi tineri arestați sunt furturi de mașini în scop de folosință. Cei doi au furat mașini, cele mai multe la Cajvana, și s-au plimbat cu ele prin județ, după care le-au abandonat. Din fericire, au fost arestați preventiv înainte de a provoca vreo nenorocire pe șosea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri, arestați pentru furturi de mașini, conducere fără permis și distrugere.
 Vizualizări articol: 2936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri, arestați pentru furturi de mașini, conducere fără permis și distrugere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei