Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 ian 2017 - Anul XXII, nr. 17 (6433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Găsiţi în canale

Trei copii salvaţi de poliţişti, după ce au fugit din centre de plasament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fuga de acasă sau din centrele de plasament reprezintă un mare pericol pentru copiii care iau asemenea decizii, mai ales acum, în timpul iernii. Având în vedere mai multe dispariţii din centre de plasament din judeţ înregistrate în ultima perioadă, poliţiştii au intensificat activităţile de patrulare şi de investigare pentru a identifica la timp cazurile în care copiii au părăsit în mod voluntar centrele de plasament sau domiciliile, pentru a-i găsi la timp pe aceştia, a-i consilia şi preda familiilor sau autorităţilor. În ultima săptămână, poliţiştii au reuşit să identifice zece astfel de copii şi să îi salveze înainte de a fi prea târziu. Ultimii trei minori au fost găsiţi în data de 20 ianuarie, după ce zeci de poliţişti au fost mobilizaţi pentru căutarea lor.

Vineri seara, în jurul orei 19.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de lucrătorii din cadrul Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă Suceava cu privire la faptul că un copil de 14 ani, din oraşul Solca, a plecat din centru şi nu a mai revenit. În urma verificărilor făcute s-a constatat că dintr-un alt centru de plasament, din oraşul Solca, lipsesc alţi doi copii, de 13 şi 15 ani. Au fost constituite de îndată echipe de poliţişti şi au fost intensificate căutările pentru a putea fi stabilite locurile în care ar putea fi cei trei copii.

A doua zi, în jurul orei 15.00, în urma căutărilor şi controalelor în zona canalelor de termoficare din apropierea Complexului Comercial Bazar, poliţiştii Secţiei Burdujeni i-au identificat pe toţi cei trei copii căutaţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei copii salvaţi de poliţişti, după ce au fugit din centre de plasament.
 Vizualizări articol: 2480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei copii salvaţi de poliţişti, după ce au fugit din centre de plasament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei