Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2017 - Anul XXII, nr. 14 (6430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Fălticeni

Un tâlhar care a vrut să dea lovitura la o casă de schimb valutar, pus pe fugă de două femei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Fălticeni a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fiind acuzat de o tentativă de tâlhărie la o casă de schimb valutar din localitate. Fapta a fost comisă în dimineaţa zilei de 13 ianuarie, înainte de ora 8.00, când cele două angajate ale unităţii deschideau casa de schimb valutar. Individul a intrat în casa de schimb valutar şi a încercat să pătrundă în ghişeul operatoarei, pentru a fura banii. Din fericire, cele două femei au opus rezistenţă, iar atacatorul s-a pierdut cu firea şi a fugit.

Tentativa de tâlhărie a fost comisă la o casă de schimb valutar de pe bulevardul 2 Grăniceri. Din cercetările poliţiei a rezultat că în acea zi, la 7.30, cele două angajate ale societăţii s-au prezentat la serviciu, iar încă înainte de a deschide au observat un tânăr care se afla în faţa casei de schimb valutar şi care avea un comportament suspect. Atacul s-a produs în timp ce una dintre angajate afişa cursurile de schimb, iar cealaltă a deschis ghişeul în care sunt ţinuţi banii.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Fălticeni au demarat imediat cercetări, în vederea identificării autorului.

Acum două zile, după ce au adunat probatoriu, poliţiştii l-au depistat pe autorul faptei. Dumitru Vizitiu, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost pus sub acuzare pentru infracţiunea de tentativă de tâlhărie. Tânărul a fost reţinut încă de marţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.

Ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni l-a înaintat pe suspect în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Fălticeni a admis propunerea şi a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele suspectului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tâlhar care a vrut să dea lovitura la o casă de schimb valutar, pus pe fugă de două femei.
 Vizualizări articol: 3300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un tâlhar care a vrut să dea lovitura la o casă de schimb valutar, pus pe fugă de două femei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei