Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2017 - Anul XXII, nr. 14 (6430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Rădăuţi

Tânăr arestat pentru că a violat şi tâlhărit în stradă o femeie de 56 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din comuna Dorneşti, a fost săltat de poliţişti în urma unor percheziţii, suspectul fiind pus sub acuzare pentru fapte deosebit de grave: viol şi tâlhărie calificată. Victima este o femeie în vârstă de 56 de ani, care a fost atacată pe stradă, în apropiere de casa sa din Rădăuţi. Victima a fost trasă la marginea drumului, după un gard, unde a fost obligată să facă sex. Femeia nu a strigat şi nu a cerut ajutor deşi un martor a trecut prin zonă, declarând ulterior că i-a fost frică să nu fie omorâtă. Atacatorul i-a luat femeii şi telefonul mobil înainte de a fugi.

 

O faptă sesizată târziu şi o anchetă anevoioasă

Violul a fost comis în seara zilei de 23 decembrie, în jurul orei 21.30. Faptul că femeia a sesizat târziu comiterea faptei a îngreunat mult ancheta. Motivul invocat de victimă a fost acelaşi: teroarea la care a fost supusă şi frica de a nu fi violată din nou.

Din cercetările efectuate de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Rădăuţi a rezultat că în seara acelei zile femeia se întorcea spre casă, de la o prietenă, şi a fost acostată în plină stradă de un necunoscut. Trasă într-o zonă lăturalnică, femeia ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale. După ce şi-a satisfăcut poftele sexuale individul a dispărut în noapte cu telefonul victimei.

Pornind de la această reclamaţie privind o faptă deosebit de gravă, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Rădăuţi au reuşit, treptat, să adune indicii despre suspect.  

În dimineaţa zilei de 17 ianuarie, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale şi al poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea, poliţiştii de la Rădăuţi au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară pe raza comunei Dorneşti. 

Virgil Cristi Hotea, în vârstă de 31 de ani, din Dorneşti, a fost ridicat pentru audieri şi a recunoscut comiterea faptei din data de 23 decembrie.

„În baza probatoriului administrat, suspectul a fost prezentat parchetului local cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luare a măsurii arestării preventive, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi viol”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Tânărul a fost arestat preventiv

Virgil Cristi Hotea a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava din cursul zilei de marţi, reţinut mai întâi pentru 24 de ore. Ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi l-a înaintat pe Hotea în faţa magistraţilor de la Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea şi a dispus arestarea lui pentru 30 de zile.

 

Condamnat pentru furt şi evadare în Italia

Cristi Virgil Hotea, în vârstă de 31 de ani, a mai fost condamnat în anul 2004 la o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni de închisoare, pentru mai multe fapte de tâlhărie. El a fost eliberat condiţionat în anul 2009, iar la scurt timp a plecat în Italia, unde a fost condamnat pentru furt. Cazierul lui Hotea mai cuprinde şi o condamnare pentru infracţiunea de evadare. În timp ce era închis în Italia pentru fapta de furt, cu regim semideschis, suceveanul a evadat. Pe 16 februarie 2016 autorităţile italiene l-au condamnat la 5 ani de închisoare cu suspendare în cazul infracţiunii de evadare.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr arestat pentru că a violat şi tâlhărit în stradă o femeie de 56 de ani.
 Vizualizări articol: 7239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tânăr arestat pentru că a violat şi tâlhărit în stradă o femeie de 56 de ani5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei