Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2017 - Anul XXII, nr. 14 (6430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Lungu face apel la parlamentarii PSD să sprijine finanţarea sălii polivalente şi transferul parcului Șipote

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, a făcut, ieri, apel pentru colaborare la toate partidele politice şi în special la PSD, cerându-le să sprijine municipalitatea, în special pe două proiecte: construirea sălii polivalente şi transferul suprafeţelor împădurite de pe Zamca şi de la Șipote în administrarea primăriei.

”Mă adresez public PSD pentru proiectul sălii polivalente şi transferul suprafeţelor de pădure de la Cetate şi de la Zamca la municipalitate. Sunt două proiecte care trebuie să treacă prin Parlament, prin lege, sunt proiecte de voinţă politică. Nu am nici un fel de problemă să spun că rog PSD să mă ajute. Rog toţi parlamentarii de Suceava - sunt 14, plus doi de la minorităţi, să ajute să transferăm parcul la primărie şi în mod special fac apel la PSD să mă ajute să putem prinde la finanţare sala polivalentă. Indiferent ce speculaţii se fac, eu nu am nici un fel de reţineri să vorbesc cu domnul Stan (n.r. - senatorul Ioan Stan, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD) şi cu toţi parlamentarii”, a declarat, în conferinţă de presă, primarul de Suceava, Ion Lungu.

Acesta a arătat că proiectul sălii polivalente figurează pe lista sinteză a Companiei Naţionale de Investiţii, că a fost aprobat studiul de prefezabilitate, studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic sunt în faza de licitaţie, dar fără voinţa politică a Guvernului investiţia va rămâne în faza de proiect. ”Poate să vină noul Guvern şi să spună că prinde judeţul Suceava, dar să ne pună pe locul 40. Am reuşit fără loc şi mai stăm şi aşteptăm”, a mai spus Ion Lungu.

Sala Polivalentă Suceava ar urma să aibă 7.500 de locuri, cu finanţare integrală de la bugetul de stat.

În schimb, beneficiarul investiţiei, municipalitatea suceveană, pune la dispoziţie terenul necesar realizării construcţiei, în zona Metro, asigură aducerea reţelelor de utilităţi necesare în acea zonă, suportă costurile de întreţinere şi se angajează ca timp de 15 ani de la darea în folosinţă a sălii polivalente să nu îi schimbe destinaţia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu face apel la parlamentarii PSD să sprijine finanţarea sălii polivalente şi transferul parcului Șipote.
 Vizualizări articol: 2135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu face apel la parlamentarii PSD să sprijine finanţarea sălii polivalente şi transferul parcului Șipote0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei