Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 dec 2016 - Anul XXI, nr. 303 (6416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Femeie dispărută din a treia zi de Crăciun, găsită moartă pe malul râului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ample operaţiuni de căutare în care au fost implicaţi poliţişti, jandarmi şi pompieri au dus, joi, la găsirea unei femei în vârstă de 69 de ani, care era dispărută de la domiciliu din a treia zi de Crăciun. Din nefericire, deznodământul a fost tragic, femeia fiind găsită moartă, pe malul râului Suceava. Genoveva Golea, din satul Ruşii-Mănăstioara, comuna Udeşti, a plecat de acasă pe 27 decembrie, iar seara nu a mai revenit. Femeia nu a fost de găsit nici a doua zi, când a fost căutată de membri ai familiei, astfel că, pe 29 decembrie, Poliţia municipiului Suceava a dispus formarea mai multor echipe de căutare.

Cu sprijin de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, poliţiştii de la secţiile rurale Ipoteşti şi Adâncata, de la Biroul de Ordine Publică Suceava, alături de judiciarişti de Investigaţii Criminale, au trecut la căutări şi scotociri, pe raza satului Ruşii-Mănăstioara şi în împrejurimi. Echipele de căutare au fost trimise în zone de pădure, terenuri agricole, pe albia râului Suceava, la stâne şi în câteva staţii CFR, fiind luată în calcul şi varianta ca femeia să fi plecat din zonă. La operaţiunile de căutare au fost folosiţi şi un câine de urmă şi o aeronavă fără pilot – dronă.

După ore de căutări, într-o porţiune cu vegetaţie deasă, a fost găsit cadavrul femeii. Capul şi partea superioară a corpului erau în apă. Cel mai plauzibil scenariu este că femeia a vrut să treacă apa, spre o insulă din mijlocul ei, însă s-ar fi înecat. Totuşi, nu pot fi excluse nici alte variante, deşi la faţa locului nu au fost găsite indicii din care să rezulte că s-ar mai fi aflat vreo persoană prin zonă.

Concluziile privind cauzele exacte ale decesului şi excluderea unei morţi violente sunt aşteptate de la medicii legişti.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările privind împrejurările în care s-a produs decesul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie dispărută din a treia zi de Crăciun, găsită moartă pe malul râului Suceava.
 Vizualizări articol: 7842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeie dispărută din a treia zi de Crăciun, găsită moartă pe malul râului Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei