Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 dec 2016 - Anul XXI, nr. 303 (6416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Revelionul în aer liber

Spectaculos foc de artificii la trecerea în 2017

Duminică, 1 Ianuarie 2017 (20:17:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 10.000 de suceveni au sărbătorit trecerea dintre ani la Revelionul în aer liber, organizat de Primăria Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall.

Evenimentul a fost marcat de prezența a numeroase vedete ale muzicii populare, atât de îndrăgite de suceveni, dar și ale muzicii ușoare, invitatele speciale ale Revelionului 2017 fiind Lora, Alessia și Roxana Nemeș.

Spectatorii adunați în parcarea centrului comercial de pe malul râului Suceava au putut asculta și dansa pe melodiile populare interpretate de Mirela Aanei, Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi, Doina și Ciprian Petroaie, Nicolae Vieru, Gabriela Teișanu, Alexandru Recolciuc, Ana Ilca Mureșan, Gheorghe Finiș, Dana Dăncilă, Ansamblul Folcloric „Sălceanca”.

În ultima jumătate de oră dinaintea trecerii în 2017, Roxana Nemeș s-a străduit să-i dezmorțească pe spectatori cu două dintre melodiile proprii și câteva cover-uri după melodii internaționale foarte cunoscute, iar la 5 minute înainte de miezul nopții, pe scenă a urcat Cristina Gheorghiu, care a încins audiența cu o horă veselă.

La miezul nopții a urcat pe scenă și primarul Sucevei, Ion lungu, care, pentru al 13-lea an consecutiv, le-a transmis tuturor urări de bine și tradiționalul „La mulți ani!”, închinând un pahar de șampanie, simbolic, cu toți cei prezenți.

Cel mai apreciat moment al a fost, fără îndoială, focul de artificii care a urmat, o adevărată explozie de lumini și culori, pe cerul Sucevei, deasupra apei, timp de 10 minute, în care toată lumea a stat ațințită cu privirile în aer.

Imediat după, aproape jumătate dintre cei prezenți au și început să plece, stârnindu-se o aglomerație greu de închipuit, atât pe arterele de circulație cât și pe trotuare, aproape 2000 de oameni mergând pe jos, înspre blocurile din Burdujeni, iar alții cu autobuzele, care nu intrau pe la mall, unde căile de acces erau oricum blocate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectaculos foc de artificii la trecerea în 2017.
 Vizualizări articol: 4329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Spectaculos foc de artificii la trecerea în 20173.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Revelion trimis de
( 3 ian 2017, 07:45:03
Cea mai proaste decizie cu revelionul la mall.In toate marile orase revelionul se sarbatoreste in centrul orasului-vezi Iasi,Cluj,Brasov,etc.Plus ca au fost adusi in afara celor de la noi cantereti de mana a doua!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei