Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 dec 2016 - Anul XXI, nr. 303 (6416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mobilizare

IPJ Suceava anunţă că peste 250 de poliţişti vor acţiona de Anul Nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a anunţat că peste 250 de poliţişti vor fi la datorie suplimentar, faţă de dispozitivul curent, în noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor.

Un număr mai mare de poliţişti vor fi mobilizaţi până pe 2 ianuarie, cele mai importante acţiuni fiind cele de asigurare a ordinii publice şi cele de control în trafic.

IPJ Suceava a mai anunţat că în zonele aglomerate vor fi prezenţi şi luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Zilnic, poliţiştii rutieri vor acţiona cu 10 autospeciale dotate cu aparte radar. De asemenea, pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de viteza excesivă, poliţiştii vor utiliza pe drumurile naţionale şi europene şi aparatul radar laser TrueCam.

Având în vedere că în zilele de Crăciun cele mai multe probleme în traficul rutier au fost generate de şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului, echipajele rutiere se vor concentra şi pe acţiuni de control cu aparatul etilotest, în special seara şi pe timp de noapte.

Din totalul poliţiştilor care vor acţiona zilnic, 163 sunt poliţişti de ordine publică, 50 poliţişti de la rutieră şi 60 de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi,  arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă. De asemenea, vor fi constituite şi rezerve de poliţişti, fiind pregătiţi să intervină dacă situaţia o impune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IPJ Suceava anunţă că peste 250 de poliţişti vor acţiona de Anul Nou.
 Vizualizări articol: 2728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IPJ Suceava anunţă că peste 250 de poliţişti vor acţiona de Anul Nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei