Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2016 - Anul XXI, nr. 289 (6402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Dotări noi

ISU Suceava a primit o linie tehnică de întreţinere a echipamentelor individuale de protecţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucovina al judeţului Suceava a avut loc sâmbătă recepţia unei linii tehnice de întreţinere a echipamentelor individuale profesionale. Noul echipament vine în sprijinul forţelor de intervenţie şi are rolul de a asigura igienizarea, curăţarea şi dezinfectarea echipamentelor utilizate de salvatori în misiunile de salvare, precum şi uscarea acestora. Modernul echipament, care a fost livrat doar în cinci judeţe ale ţării, a fost achiziţionat printr-un program operaţional de mare infrastructură, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă fiind prima instituţie din cadrul Sistemului Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă care a reuşit introducerea concepţiei de sisteme containerizate în România, în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Linia tehnică de întreţinere a echipamentelor individuale de protecţie a fost realizată într-un container izolat, prevăzut cu sistem de climatizare, sisteme de iluminare în interior şi la exterior, fiind dotat cu două uşi de acces şi două ferestre. Containerul a fost transportat la Suceava cu un tir şi a fost descărcat în curtea ISU cu ajutorul unei macarale de mare tonaj, iar după ce a fost montat pe suporţi speciali, a fost racordat la instalaţia de apă a instituţiei. Linia tehnică de întreţinere a echipamentelor este compusă din maşină de spălat industrială cu o capacitate de 240 de litri, folosită pentru curăţarea, igienizarea şi impregnarea costumelor de protecţie, uscător pentru echipamentele spălate, cabină de uscare pentru cizme, bocanci şi mănuşi, compresor de înaltă presiune pentru încărcarea recipientelor cu aer comprimat, compartiment de spălare cu trei chiuvete şi dozator automat pentru realizarea concentraţiei substanţei de curăţare şi hotă pentru aspirarea vaporilor produşi în procesul de curăţare. De asemenea, linia tehnică mai este prevăzută cu linie pneumatică cu şapte cuplaje rabatabile pentru curăţarea supapelor aparatelor de respirat, un banc de lucru pentru călcarea echipamentelor şi dulapuri cu rastele pentru depozitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ISU Suceava a primit o linie tehnică de întreţinere a echipamentelor individuale de protecţie.
 Vizualizări articol: 2176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ISU Suceava a primit o linie tehnică de întreţinere a echipamentelor individuale de protecţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei