Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2016 - Anul XXI, nr. 289 (6402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mulţumiri

Ioan Stan îi asigură pe suceveni că PSD nu le va înşela aşteptările

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, Ioan Stan, le-a mulţumit ieri alegătorilor din judeţ pentru votul dat pentru candidaţii acestui partid pentru Camera Deputaţilor şi Senat. PSD a reuşit să obţină în judeţul Suceava un scor electoral record, de 50,09% la Senat şi 48,92% la Camera Deputaţilor.

Ioan Stan, care în urma acestor alegeri a câştigat un mandat de senator, a ţinut să le dea asigurări alegătorilor suceveni că PSD nu le va înşela aşteptările. „Le mulţumesc din tot sufletul tuturor celor care au avut încredere în PSD, şi am reuşit să obţinem votul majoritar la nivel de judeţ. Le mulţumesc pentru că acest rezultat din judeţul Suceava a contribuit şi la câştigarea alegerilor de către PSD la nivel naţional”, a spus Ioan Stan. El a adăugat că vrea să le mulţumească sucevenilor pentru că au avut încredere atât în social-democraţi, dar în special în programul de guvernare construit şi prezentat de liderul naţional al PSD, Liviu Dragnea. „Îi asigur pe suceveni că nu le vom înşela aşteptările. Acum aşteptăm formula de guvernare, inclusiv componenţa viitorului Guvernului, şi de câte ori vom avea ocazia, şi o vom avea, vom prezenta şi vom susţine necesităţile judeţului Suceava”, a declarat Ioan Stan. Liderul PSD Suceava consideră că rezultatul foarte bun obţinut de PSD în judeţul Suceava este meritul întregii echipe a social-democraţilor, al liderului Liviu Dragnea, dar în special al alegătorilor din judeţul Suceava.

Reamintim că PSD a reuşit să câştige detaşat alegerile parlamentare din judeţul Suceava, la distanţă mare de PNL. Social-democraţii au câştigat alegerile în toate municipiile şi oraşele din judeţul Suceava, inclusiv în cele conduse de primari PNL, cum ar fi Suceava, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Siret, Dolhasca sau Liteni, precum şi în majoritatea comunelor.

După câştigarea alegerilor din judeţ, PSD va trimite în parlament doi senatori, Ioan Stan şi Virginel Iordache, precum şi cinci deputaţi, Eugen Bejinariu, Maricela Cobuz, Cătălin Nechifor, Alexandru Rădulescu şi Emilian Havrici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan îi asigură pe suceveni că PSD nu le va înşela aşteptările.
 Vizualizări articol: 3077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Ioan Stan îi asigură pe suceveni că PSD nu le va înşela aşteptările1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei