Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2016 - Anul XXI, nr. 289 (6402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Călătorii mai ieftine

CFR are trenuri „low cost” de la Suceava la Cluj-Napoca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania de transport CFR Călători a efectuat o serie de modificări importante, în avantajul călătorilor, în privinţa unor trenuri care pleacă din Suceava sau tranzitează Suceava spre alte destinaţii. Pe lângă perechea de trenuri mult mai rapidă de la Suceava la Bucureşti (cinci ore şi 40 de minute), o altă noutate importantă, la Noul Mers al Trenurilor, este că pe distanţa Suceava - Cluj-Napoca, una cu mulţi călători, mare parte din trenuri vor circula cu tarife în regim de Regio – personal. Practic, actualele trenuri InterRegio (IR) îşi vor păstra acelaşi mers şi aceleaşi opriri, cu durata de parcurs de şapte ore, însă tariful este mult mai mic. Concret, un bilet întreg de la Suceava la Cluj-Napoca, la clasa a II-a, are tariful scăzut de la 73 de lei la 41 de lei. Interesant este că şi la acest preţ de 41 de lei se pot obţine reduceri. De exemplu, cine cumpără biletul cu anticipaţia maximă, de 21 de zile, plăteşte doar 31 de lei. Totodată, din tariful de 41 de lei se scad şi reducerile pentru pensionari sau studenţi. Astfel, în noile condiţii, un student poate circula de la Suceava la Cluj-Napoca, cu legitimaţie şi cupoane, cu doar 21 de lei.

Un amănunt important este că nu toate trenurile IR au aceste tarife mult mai scăzute. De exemplu, trenul de noapte 1837 Iaşi - Timişoara Nord nu are ofertă pentru distanţa Suceava - Cluj-Napoca, tariful fiind cel normal, de 73 de lei. Celelalte trenuri care merg însă spre Cluj pe timpul zilei au reducerea de tren Regio. Ofertele pot fi consultate uşor pe site-ul companiei CFR Călători, atunci când se caută distanţa Suceava - Cluj-Napoca.

În Noul Mers al Trenurilor sunt şi alte distanţe care pot fi parcurse cu trenuri InterRegio, însă la preţ de Regio. De exemplu, un bilet de la Suceava la Oradea, la clasa a II, costă doar 56 de lei, la trenul IR Iaşi -Timişoara Nord, cu plecare din Suceava la ora 8:26.

Aceste reduceri de tarif la trenurile IR au fost introduse de CFR Călători pe distanţele pe care timpii de mers nu sunt prea competitivi şi unde nu se realizează o medie de viteză care să poată fi încadrată în rangul InterRegio. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CFR are trenuri „low cost” de la Suceava la Cluj-Napoca.
 Vizualizări articol: 7184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
CFR are trenuri „low cost” de la Suceava la Cluj-Napoca5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei