Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 nov 2016 - Anul XXI, nr. 278 (6391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deblocare

Gheorghe Flutur a anunţat că ieri s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că în cursul zilei de ieri a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi. Gheorghe Flutur a spus, ieri, că a fost informat de reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere despre semnarea acestui ordin, adăugând că lucrările vor începe efectiv în primăvara anului viitor. Flutur a adăugat că până atunci va fi rezolvată problema relocării unor stâlpi de electricitate care în momentul de faţă se află pe traseul viitoarei şosele de centură a municipiului Rădăuţi. „S-a dat ordinul de începere a lucrărilor. Singura problemă pe care o au acum este relocarea unor stâlpi de curent electric. Pentru rezolvarea acestei probleme s-a stabilit deja ca o firmă din Bacău, Electromontaj, să se ocupe în cel mai scurt timp de relocarea lor, iar în primăvară, imediat ce vremea o va permite, constructorul va începe de urgenţă lucrările”, a spus şeful administraţiei judeţene. El a remarcat faptul că odată cu semnarea ordinului de începere a lucrărilor la această investiţie, un alt proiect important din judeţ a fost deblocat. „Documentaţia a fost aprobată cu acelaşi constructor. Din păcate, în ultimii patru ani, nu s-a făcut nimic în privinţa acestei investiţii şi este important că se va începe în primăvară”, a subliniat Gheorghe Flutur. Preşedintele CJ Suceava a mai spus că lucrările la centura municipiului Rădăuţi ar urma să fie terminate până la finalul anului viitor.

„Îmi exprim satisfacţia că s-au găsit soluţiile de deblocare şi a acestui proiect pentru construcţia şoselei de centură a municipiului Rădăuţi. În felul acesta, la sfârşitul anului viitor vom mai avea încă o centură gata, alături de cea a Sucevei”, a declarat Gheorghe Flutur.

Reamintim că lucrările la centura municipiului Rădăuţi vor fi realizate de compania UMB Spedition. Contractul de execuţie a şoselei de centură a municipiului Rădăuţi a fost semnat în luna mai 2011, valoarea acestuia fiind de 82 de milioane de lei, la care se adăuga TVA de circa 19 milioane de lei. Conform proiectului, şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi va avea 16 kilometri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a anunţat că ieri s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 4480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Gheorghe Flutur a anunţat că ieri s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Papagal propagandist trimis de
(26 nov 2016, 21:41:15
nu se face cu nimic mai mult in judetul suceava de cand e Flutur , doar ca toate stirile din ziar suna cam ca asta , la fel se zbiera ca incepe si iacobeni -borsa dupa alegeri , si .... pauza . intradevar sta bine la propaganda hotomanul de Flutur

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei