Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2016 - Anul XXI, nr. 273 (6386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Moment de reculegere

Victimele accidentelor de circulaţie, comemorate ieri la Catedrala Ortodoxă din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Victimele accidentelor de circulaţie au fost comemorate ieri la Catedrala Ortodoxă din municipiul Suceava. Între orele 11.30 – 13.30 a fost organizată o slujbă de pomenire la care au participat peste 250 de persoane. În curtea catedralei a fost stilizat din candele numărul persoanelor decedate în accidente rutiere, copiii dar şi adulţii aprinzând lumânările în amintirea victimelor accidentelor rutiere. Acţiunea a fost organizată de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în colaborarea cu Alecs Group, reprezentată de Constantin Alexa.

„Acţiunea a fost una de sensibilizare şi responsabilizare a cetăţenilor cu privire la problematica rutieră. Cu acest prilej, preoţii, poliţiştii şi reprezentantul Alecs Group au vorbit celor care au participat la slujba de pomenire despre responsabilitatea tuturor în ceea ce priveşte prevenirea accidentelor rutiere şi a tragediilor de pe şosele. Cu sprijinul Alecs Group au fost oferite participanţilor colaci şi lumânări, pentru pomenirea şi comemorarea celor care şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere. Acţiunea a avut un impact deosebit, mesajul comemorativ arătând încă o dată că siguranţa rutieră este o problemă de interes comunitar general şi toţi, instituţii, asociaţii, cetăţeni trebuie să acţionăm împreună pentru limitarea tragediilor generate de accidentele rutiere”, a explicat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

La nivel mondial, în fiecare a treia duminică a lunii noiembrie, se organizează o acţiune de comemorare a victimelor accidentelor de circulaţie. Pentru 2016, tema propusă a fost „E timpul să ne amintim - Spune NU crimelor de pe şosele! (It's time to Remember - Say NO to Road Crime!)"

Prin aceste manifestări se urmăreşte atragerea atenţiei asupra faptului că imprudenţa în trafic poate pune în pericol viaţa, sănătatea şi banii.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 3.400 de oameni mor în fiecare zi pe drumurile din întreaga lume şi zeci de mii de persoane sunt afectate pentru tot restul vieţii. La nivel mondial, în fiecare an, 1,2 milioane de persoane îşi pierd viaţa în trafic, iar impactul unor astfel de evenimente este devastator.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victimele accidentelor de circulaţie, comemorate ieri la Catedrala Ortodoxă din Suceava.
 Vizualizări articol: 3238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victimele accidentelor de circulaţie, comemorate ieri la Catedrala Ortodoxă din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei