Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2016 - Anul XXI, nr. 273 (6386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoare deschisă

Pentru informarea cât mai corectă a opiniei publice cu privire la orice situaţie sau incident în care sunt implicaţi beneficiarii sistemului de protecţie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava oferă, la cererea mass-mediei, informaţii documentate, clare şi reale.

Pentru a nu fi difuzate opiniei publice date şi informaţii incomplete, eronate şi care pot încălca flagrant dreptul de protejare a imaginii şi identităţii oricărei persoane, solicităm mass-mediei să se documenteze atent şi să verifice orice informaţie primită de la persoane care nu sunt în măsură să deţină toate aspectele unei situaţii în care este implicat un beneficiar din cadrul sistemului de protecţie. 

DGASPC Suceava nu doreşte să aducă acuzaţii nici unui cotidian de presă judeţean, însă atunci când se încalcă flagrant orice limită, încălcându-se codul deontologic de ziarist şi sunt difuzate opiniei publice informaţii eronate, cu toate că sunt puse la dispoziţie toate informaţiile solicitate, printr-un comunicat în care orice informaţie poate fi probată prin documente, această atitudine care aduce prejudicii imaginii instituţiei şi conducerii acesteia, se încadrează, fără discuţie, la rea-intenţie şi poate face obiectul unui dosar penal.

Apreciem obiectivitatea şi profesionalismul tuturor ziariştilor şi publicaţiilor mass-media judeţene care verifică orice informaţie primită şi preferă în schimbul unui articol de scandal, difuzarea unor informaţii corecte şi la obiect.

Vă mulţumim şi vă asigurăm de întreaga noastră colaborare!

Conducerea  DGASPC Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare deschisă.
 Vizualizări articol: 2094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Scrisoare deschisă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei