Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2016 - Anul XXI, nr. 265 (6378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Fără minte

Noile stații de așteptare pentru transportul public, vandalizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eforturile de înfrumusețare a orașului și de oferire a unor servicii mai bune sunt adeseori zădărnicite de nesimțirea și prostia unor oameni fără minte, dar cu mult tupeu, care distrug tot ce le iese în cale, fără un motiv anume.

Asta s-a întâmplat și cu noile stații de așteptare pentru transportul public montate anul acesta în municipiul Suceava, care periodic sunt vandalizate, în special prin spargerea   pereților de sticlă securizată. Deși faptele respective se petrec în zone intens circulate, nicidecum marginale, nici unul dintre vinovați nu a fost văzut sau prins.

Cea mai nouă „ispravă” de acest gen s-a petrecut în cartierul Burdujeni, la stația de autobuz din zona Torino, care a rămas fără trei dintre pereții de sticlă ce îi protejau de intemperii pe  cei ce așteptau acolo sosirea unui mijloc de transport în comun.

Situații similare s-au petrecut și în celelalte 10 stații de așteptare, model nou, comandate anul acesta de municipalitaea suceveană și amplasate la Policlinică, la Bancă, în Obcini, la Premier, în George Enescu la Mobilă şi la Dorna, în intersecţia  Mărăşeşti, la Bebeluşul, în zona Bazarului, la Primăria din Burdujeni şi în Burdujeni Sat, la intersecţia străzii Plevnei cu Vasile Pârvan.

Cele 11 staţii de aşteptare, furnizate în două modele, au fost achiziţionate cu 69.000 de lei. Acestea au fost amplasate în principal acolo unde au mai fost montate astfel de refugii, printr-un parteneriat cu firme de publicitate, dar care au fost luate atunci când au expirat contractele respective.

O altă problemă o reprezintă puzderia de afișe lipite pe pereții acestor stații, în ciuda numeroaselor avertismente și atenționări transmise de autorități privind amendarea celor care anunță fel de fel de evenimente sau servicii, prin lipirea de afișe în alte locații decât cele create cu destinație specială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noile stații de așteptare pentru transportul public, vandalizate.
 Vizualizări articol: 4346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Noile stații de așteptare pentru transportul public, vandalizate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei