Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2016 - Anul XXI, nr. 265 (6378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Spectacol

Elevii Colegiului „Al. I. Cuza” au trecut prin „heaven and hell” la Balul Bobocilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Miercuri seară, elevii Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava au pus în scenă ediţia 2016 a Balului Bobocilor, eveniment menit să sărbătorească cea mai tânără generaţie a şcolii şi să-i obişnuiască pe aceştia cu atmosfera vieţii de licean.

Tematica balului a vizat perpetua luptă dintre bine şi rău, având drept corespondent raiul şi iadul. Deşi confruntarea dintre bine şi rău este tema predilectă a basmelor, bobocii şi-au propus ca spectacolul să fie sub semnul antitezei dintre cele două concepte, evidenţiind desigur urmările celor două „instrumente”. De menţionat este faptul că întregul show poate fi urmărit pe pagina electronică www.monitorultv.ro.

Ca de fiecare dată, unui spectacol de acest gen nu i-a putut lipsi cel mai aşteptat moment, respectiv competiţia care să-i scoată în evidenţă pe cei mai cei talentaţi şi frumoşi boboci.

Câştigătorii au fost desemnaţi după două ore de spectacol, locul al III-lea sau Premiul de Miss şi Mister Popularitate fiind adjudecat de Lavinia Corhan şi Richard Palaghian. Locul al II-lea sau Premiul de Miss şi Mister Dance a ajuns la Ioana Palomicuc şi Sebastian Ciobanu. Titlurile de Miss şi Mister Boboc al Colegiului Tehnic „Al.I. Cuza” au fost decernate elevilor Andra Ungureanu şi Alexandru Balan.

 

Momente variate pregătite de liceeni

Protagoniştii spectacolului desfăşurat pe scena Casei de Cultură au fost liceenii cu state vechi, aceştia pregătind o suită de momente variate, de la pantomime, monologuri, la dans contemporan, folclor şi cântec popular.

Prima probă a celor 14 adolescenţi care şi-au dat concursul pentru statutul de Miss şi Mister Boboc le-a dat ocazia acestora să se prezinte publicului şi jurului, pe umerii căruia a apăsat greutatea deciziilor de miercuri seară.

Numărul bobocilor a fost urmat de cel al Ioanei Pavăl, care a interpretat personajul Dorothei, din piesa Pygmalion, monolog cu care eleva a fost recompensată cu Premiul al III-lea la etapa naţională a Festivalului de Teatru pentru Tineret. Ioana a fost pregătită de profesoara Silvia Pintea.

Folkul ocupă un loc aparte în inimile iubitorilor de muzică bună, Bianca Iacoban şi prof. Cristina Macovei pregătind un moment muzical sensibil, de stare, în acorduri de chitară.

Totodată, şi segmentul de folclor al spectacolului a fost foarte bine reprezentat, fie prin dans, hore, cântec sau costume, tonul distracţiei fiind dat de Claudiu Cozmiuc şi Vlăduţ Boiciuc, care au interpretat la clape, respectiv trompetă, câteva pasaje din piese populare îndrăgite de public. Elevii au fost coordonaţi de Tatiana Baciu.

Expresie a binelui şi frumosului, muzica populară s-a făcut din nou auzită în sala de spectacol prin elevii Lavinia Corhan, Emilia Popescu şi Mihai Chisăliţă, iar colegii din culise nu au ezitat să se prindă în horecare au animat toată scena Casei de Cultură.

Spontane, energice şi pline de energie, fetele din trupa de dans „Black Stars” au însufleţit în repetate rânduri atmosfera, acestea fiind coordonate de prof. Luminiţa Cazan.

 

Proba de cultură generală

Cea de-a doua probă pregătită pentru cei 14 boboci angrenaţi în cursa pentru titlurile de Miss şi Mister a fost cea de cultură generală, întrebările fiind selectate din 14 domenii diferite: „Cine a inventat insulina?”, „Care este cel mai bun rezultat al României la Eurovision?”, „Ce procent reprezintă apa din organism?” etc.

Distracţia, buna dispoziţie şi talentul s-au impus în continuarea spectacolului, prin piesa de teatru „Mine, Marine”, în interpretarea lui Eduard Baciu şi Sebastian Boghian, o secvenţă umoristică pe gustul colegilor din sală care le-au apreciat prin aplauze performanţa actoricească de pe scenă şi replicile simpatice.

Proba de aptitudini i-a adus pe boboci în faţa unor provocări haioase, fiind puşi în diverse ipostaze cărora au trebuit să le facă faţă cu brio: să „bărbierească” un balon, să recunoască un obiect fiind legaţi la ochi, să continue versurile unui fragment muzical etc. Ultima probă, cea de dans, i-a adus pe boboci din nou în centrul atenţiei, aceştia însufleţind scena de spectacol pe ritmuri de vals, latino, rock and roll sau house.

Raperul Suspect Ucy a cântat în finalul evenimentului, în stilul care deja l-a consacrat printre tinerii suceveni, iar anunţul privind bobocii câştigători a încheiat seara de miercuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Colegiului „Al. I. Cuza” au trecut prin „heaven and hell” la Balul Bobocilor.
 Vizualizări articol: 5580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Elevii Colegiului „Al. I. Cuza” au trecut prin „heaven and hell” la Balul Bobocilor4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei