Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2016 - Anul XXI, nr. 265 (6378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Activităţi

O nouă serie de ateliere educative şi de creaţie pentru copii, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Shopping City Suceava lansează, începând de sâmbătă, 12 noiembrie, o nouă serie de ateliere de creaţie pentru copii, în colaborare cu Smart School, la care cei mici sunt invitaţi să îşi pună imaginaţia în practică şi să confecţioneze cele mai inedite obiecte, utilizând o varietate de tehnici de lucru manual moderne şi atractive. Atelierele vor avea loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00-17.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco.

Copiii vor participa la activităţi care stimulează creativitatea, simţul critic şi dezvoltarea abilităţilor artistice ale fiecăruia. Atelierele de creaţie sunt structurate pe termen lung, sub forma unei platforme de workshopuri diferite ca tematică şi tehnică, prin intermediul cărora cei mici vor explora domeniul vast al creativităţii. Temele atelierelor vor fi atractive, antrenante şi se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani.

 

Pictura pe sticlă, lemn, bumbac, hârtie şi pânză, dar şi pe ceramică

Fiecare sesiune va aduce o nouă tematică pentru participanţi prin care fiecare copil va realiza un obiect util sau artistic din materiale diverse, pe care îl va putea lua la final acasă. Copiii vor învăţa tehnici de lucru interesante (decoupage, pirogravură, quilling, origami etc.) şi vor dobândi informaţii variate despre mediul înconjurător şi materialele din jur. În plus, vor experimenta pictura pe sticlă, lemn, bumbac, hârtie şi pânză, dar şi pe ceramică.

Sâmbătă, 12 noiembrie, va avea loc atelierul ”Magie prin lumină şi culoare”, în cadrul căruia copiii vor confecţiona veioze utilizând foaia de calc. Pe 19 noiembrie va fi organizat atelierul ”Funny T-shirt” (pictură şi imprimare pe tricou), iar pe 26 noiembrie ”Atelierul de măşti”. Atelierele sunt structurate în două sesiuni a câte două ore fiecare (13.00-15.00; 15.00-17.00) la care pot participa maximum 40 de copii. La fiecare sesiune se poate înscrie un număr limitat de copii, respectiv 20. Participanţii se pot înscrie săptămânal, până sâmbătă, printr-un e-mail la adresa: ateliere_creatiesv@yahoo.com. Detalii suplimentare la numărul de telefon: 0330 401 850 int. 4. La înscriere, părinţii trebuie să opteze pentru intervalul orar 13.00-15.00 sau 15.00-17.00. Atelierele îi vor ajuta pe copii să îşi dezvolte atenţia, abilităţile practice şi imaginaţia, oferind totodată o alternativă artistică de petrecere a timpului liber.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă serie de ateliere educative şi de creaţie pentru copii, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O nouă serie de ateliere educative şi de creaţie pentru copii, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei