Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2016 - Anul XXI, nr. 265 (6378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

ANNA CORI, brandul românesc de încălţăminte, este prezent, din 10 noiembrie şi în AFI Palace Cotroceni

Fabrica de încălţăminte şi marochinărie DENIS a inaugurat joi, 10 noiembrie 2016, în AFI Palace Cotroceni, un nou magazin ANNA CORI. Aceasta este cea de-a 8-a unitate pe care producătorul român de încălţăminte şi accesorii din piele naturală le deţine în Bucureşti.

Numărul mare de clienţi prezenţi la deschidere a confirmat, încă o dată, locul pe care îl ocupă încălţămintea, genţile şi accesoriile produse de Fabrica DENIS în topul mărcilor româneşti de succes.

Pentru cei care încă nu ştiu, povestea începe în 1985 când Ilie Cornea, inspirat de tradiţia artizanală din Bucovina, a pus bazele unui mic atelier ce producea manual doar încălţăminte pentru bărbati. Mica afacere de familie s-a transformat în 1994 într-o adevarată fabrică ce poartă şi azi numele fiului cel mic al familiei, DENIS.

În 1996, Ana Cornea, soţia şi partenera de afaceri a fondatorului Fabricii DENIS, a venit cu ideea înfiinţării unei linii de producţie încălţăminte pentru femei.

Gustul pentru frumos şi armonie al Anei Cornea au fost ingredientele ce au condus la naşterea brandului ANNA CORI. Înfiinţarea unei secţii de genţi, poşete şi accesorii, în 1999, a condus la maturizarea brandului, poziţionându-l în topul mărcilor româneşti de succes.

Colaborarea cu designerul italian Davide Vaccari, un adevărat vizionar, a completat şi reinterpretat conceptul ANNA CORI.

Filosofia brandurilor ANNA CORI şi DENIS este centrată pe ideile de autenticitate şi perfecţiune. Prezenţa anuală la târgurile internaţionale de încălţăminte şi marochinărie cum sunt cel de la Milano, Italia şi cel din Tokyo, Japonia întăreşte încrederea clienţilor în produsele Fabricii DENIS şi satisface dorinţele acestora prin realizarea de modele în concordanţă cu cele mai noi tendinţe de pe piaţă, atât din punct de vedere al designului şi a materialelor folosite, cât şi din punct de vedere al tehnologiilor utilizate în producţia de încălţăminte şi marochinărie.

Colecţiile se adresează clienţilor cu venituri medii şi peste medie, oferindu-le cumparătorilor produse la nivelul marilor case de modă, la preţuri foarte accesibile. Încălţămintea, genţile şi accesoriile realizate de Fabrica DENIS sub brandurile ANNA CORI şi DENIS, îi permit clientului achiziţionarea oricărui produs pentru a-şi completa fie o ţinută de business sau de ocazie, fie o ţinută sport sau casual.

„Aşa cum am anunţat deja în presă, pe data de 15 noiembrie anul acesta, vom deschide încă un magazin ANNA CORI în Park Lake Shopping Center. În ceea ce priveşte planurile de viitor, toată atenţia noastră va fi îndreptată înspre îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii şi spre eficientizarea magazinelor pe care le avem deja. Asta nu înseamnă că vom renunţa la ideea de extindere”, ne-a comunicat Dumitru Parasca, leasing manager Denis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANNA CORI, brandul românesc de încălţăminte, este prezent, din 10 noiembrie şi în AFI Palace Cotroceni.
 Vizualizări articol: 2852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANNA CORI, brandul românesc de încălţăminte, este prezent, din 10 noiembrie şi în AFI Palace Cotroceni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei