Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 nov 2016 - Anul XXI, nr. 258 (6371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

De mâine

Primul Orăşel LEGO din oraş se deschide la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii sunt invitaţi să descopere primul Orăşel LEGO din municipiul Suceava, în perioada 4-13 noiembrie, la Shopping City.

Cei mici sunt aşteptaţi să experimenteze lumea fascinantă a jocurilor LEGO şi să îşi pună creativitatea în valoare, la Shopping City Suceava, într-un cadru special amenajat, unde vor putea să realizeze machete LEGO complexe, pe diferite teme, cu ajutorul seturilor puse la dispoziţie. Intrarea este gratuită. Fiecare copil care participă la activităţile LEGO se poate înscrie la tombolă, unde are şansa de a câştiga unul din cele cinci seturi LEGO CREATOR.

Spaţiul de joacă LEGO TOWN pune la dispoziţia copiilor machete interactive, pentru ca aceştia să construiască în echipă, putând reproduce scene sau peisaje diferite. Din colecţiile de la LEGO TOWN nu lipsesc omuleţii coloraţi de jucărie sau piesele LEGO clasice. Pentru copiii cu vârstele cuprinse între 2-5 ani, ghizii spaţiului creativ vor pune la dispoziţie piese de LEGO mari, din colecţia DUPLO, astfel încât aceştia să se poată juca în siguranţă.

LEGO TOWN este un loc de joacă unde copiii se pot juca exclusiv cu piese de construcţie LEGO. Acesta este un concept unic în regiunea Moldovei iniţiat de Creatoria din dorinţa de a îmbina potenţialul educaţional al pieselor de construcţie LEGO cu pasiunea şi experienţa fondatorilor pe zona de training şi teambuilding cu metode de educaţie non-formală.

În orăşelul LEGO au fost eliminate zgomotul şi agitaţia care se regăsesc de obicei într-un loc de joacă obişnuit. Atmosfera calmă şi atitudinea relaxată şi prietenoasă a facilitatorilor contribuie în mod pozitiv la explorarea creativităţii prin joacă. Fiecare copil poate să construiască atât după instrucţiuni clare, cât şi după propria inspiraţie.

Copiii se vor putea bucura de sesiuni de joacă prin care vor crea poveşti şi se vor putea transforma în arhitecţii unor orăşele colorate în miniatură, cu parcuri, case, maşini, animăluţe şi creaturi fel de fel. Activităţile sunt interactive şi îi transpun pe copii în diferite roluri care le antrenează capacitatea de concentrare şi menţinere a atenţiei.

Facilitatorii Creatoria încurajează exprimarea creativităţii, dezvoltarea coordonării dintre ochi şi mână, abilităţile necesare pentru a vorbi în faţa celorlalţi şi capacitatea de a lucra atât individual, cât şi în echipă, toate acestea folosind piesele colorate LEGO ca instrument de lucru şi învăţarea experienţială ca metodă de învăţare.

În spaţiul de joacă Orăşelul LEGO pot avea acces în mod gratuit copiii cu vârsta peste 3 ani. Copiii cu vârsta între 3-5 ani vor intra împreună cu unul dintre părinţi sau tutori pentru a fi supravegheaţi. Fiecare copil poate petrece în cadrul LEGO TOWN o oră pe zi. Este necesar ca părinţii care îşi lasă copiii în spaţiul de joacă să ofere un număr de telefon valid şi o adresă de e-mail pentru contactare în caz de necesitate.

Evenimentul are loc în fiecare zi, între orele 09:00-21:00, în zona magazinului Pepco, şi va fi coordonat de persoane autorizate, care îi vor îndruma pe copii în realizarea cu succes a construcţiilor LEGO. În spaţiul LEGO TOWN se pot juca simultan maximum 30 de copii. Grupurile organizate pot vizita Orăşelul LEGO zilnic, între orele 09.00-15.00, pe bază de programare la numărul de telefon: 0330 401 850 int. 4.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul Orăşel LEGO din oraş se deschide la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 2740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primul Orăşel LEGO din oraş se deschide la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză cu carne tocată Nu, nu e varza ca la Cluj, aceea e cu straturi alternative. Nici sarmale desfăcute nu se poate chema, pentru că nu include orez. Este o mâncare consistentă și foarte gustoasă, care seamănă cu diferite alte bunătăți, dar e mai mult un deliciu... Citeşte