Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2016 - Anul XXI, nr. 256 (6369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pentru prima dată

Drumul Pojorâta – Rarău va fi deschis pe perioada iernii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Drumul judeţean Pojorâta – Rarău va fi deschis, în premieră, pe toată perioada iernii. Consiliul Judeţean Suceava a adoptat ieri o hotărâre prin care această porţiune de drum a fost inclusă într-un nivel superior de viabilitate. Prin hotărârea adoptată ieri, drumul Pojorâta – Rarău este inclus în nivelul II de viabilitate, ceea ce înseamnă că administraţia judeţeană va asigura deszăpezirea lui pe perioada iernii. În ultimii ani, drumul care face legătura din Pojorâta şi până la intersecţia cu drumul spre Chiril, de pe platoul Rarău, era încadrat în nivelul III de viabilitate, motiv pentru care era închis pe toată perioada iernii. În cadrul şedinţei de ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că este pentru prima dată când acest drum va fi deschis pe timpul iernii. „Acest lucru înseamnă că vom asigura fonduri pentru lucrările de deszăpezire pe acest tronson. Astfel, lucrările pe drumul de la Pojorâta spre Rarău se vor face 24 din 24 de ore”, a spus Flutur. El a mai precizat că pe perioada iernii va fi închis drumul Câmpulung Moldovenesc – Rarău – Chiril, fiind inclus în nivelul III de viabilitate. El a explicat că circulaţia pe drumul de pe masivul Rarău către Chiril se face pe o singură bandă, motiv pentru care specialiştii în drumuri au decis că nu poate fi deschis circulaţiei pe timpul sezonului rece, existând riscul producerii unor accidente. Gheorghe Flutur a amintit că pe drumul Rarău – Chiril au fost efectuate o serie de lucrări pentru lărgirea carosabilului în curbe. Șeful administraţiei judeţene a adăugat că anul viitor vor fi continuate lucrările pentru lărgirea carosabilului pe acest tronson de drum.

Tot în cadrul şedinţei de ieri, consilierul judeţean Cătălin Nechifor a spus că administraţia judeţeană a achiziţionat pentru lucrările de deszăpezire a drumului de pe Rarău un utilaj şi o sărăriţă pentru ca acest tronson să poată fi deschis pe perioada iernii.

Prin hotărârea adoptată ieri, Consiliul Judeţean a decis şi încadrarea în nivelul I de viabilitate a drumului Salcea – Aeroportul "Ștefan cel Mare", în vederea asigurării circulaţiei către aeroport. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul Pojorâta – Rarău va fi deschis pe perioada iernii.
 Vizualizări articol: 3555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drumul Pojorâta – Rarău va fi deschis pe perioada iernii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei