Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2016 - Anul XXI, nr. 256 (6369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Consilierii judeţeni seniori din PSD, nemulţumiţi de ”lupii tineri” din partid. Gheorghe Monoranu ameninţă cu demisia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei dintre consilierii judeţeni seniori ai PSD, Mişu Gafencu, Simion Sticleţ şi Gheorghe Monoranu, şi-au exprimat, ieri, public, în şedinţa CJ, nemulţumirea în legătură cu activitatea în deliberativ a mai tinerilor Cătălin Nechifor şi Dan Ioan Cuşnir. Unul dintre ei, Gheorghe Monoranu, a ameninţat chiar cu demisia din Consiliul Judeţean, în semn de protest faţă de ”ţigăneala” din CJ. ”Am început să mă cam satur de ţigănelile astea, ca să le zic aşa. Am părul alb, sunt al doilea ca vârstă din rândul consilierilor, dar chiar că-mi vine să-mi dau demisia. Nu din cauza dumneavoastră (n.r. Gheorghe Flutur), ci din cauza unor probleme care sunt”, a declarat Gheorghe Monoranu, care la finalul unei şedinţe a deliberativului marcată de schimburi tăioase de replici între Cuşnir şi Nechifor, pe de o parte, şi Gheorghe Flutur, de cealaltă parte, l-a rugat din nou pe preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, să intervină la Ministerul Mediului pentru rezolvarea problemei lemnului de foc pentru populaţia din mediul rural.

 

Simion Sticleţ: ”Sunt unii colegi care pun monopol pe toate discuţiile”

Un alt consilier judeţean PSD care a acumulat nemulţumiri este Mişu Gafencu, fost adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava. La discuţia despre activitatea IPJ şi a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), după o intervenţie a lui Dan Cuşnir, Gafencu a afirmat că ”am vrut şi eu să fiu în ATOP, însă n-am reuşit pentru că sunt alţii cu expertiză acolo - domnul Cuşnir, domnul Nechifor...”, ambii consilieri PSD menţionaţi neavând, evident, competenţe speciale în activitatea de ordine publică.

Al treilea senior PSD supărat este Simion Sticleţ, care la finalul şedinţei de Consiliu Judeţean, de ieri, i-a cerut preşedintelui Flutur să dea o importanţă mai mare punctului ”Diverse” de pe ordinea de zi ”pentru că sunt unii colegi care pun monopol pe toate discuţiile”. ”La punctul ăsta putem ridica multe probleme cu care ne confruntăm în comunităţile locale. Eu am mai multe probleme, nu o să le prezint acum deoarece colegii se grăbesc, dar o să le prezint la prima şedinţă de consiliu”, a arătat Sticleţ.

Întâmplător sau nu, Flutur le-a dat dreptate tuturor celor trei consilieri, în intervenţiile lor, iar lui Simion Sticleţ i-a spus ”cred că aveţi dreptate şi încerc să înţeleg mesajul bine”.

După şedinţă, Dan Cuşnir i-a reproşat lui Simion Sticleţ că se comportă ”ciudat” şi l-a întrebat cine sunt cei care monopolizează intervenţiile. Acesta i-a răspuns scurt, dar de două ori, ”unii colegi”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii judeţeni seniori din PSD, nemulţumiţi de ”lupii tineri” din partid. Gheorghe Monoranu ameninţă cu demisia.
 Vizualizări articol: 5529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Consilierii judeţeni seniori din PSD, nemulţumiţi de ”lupii tineri” din partid. Gheorghe Monoranu ameninţă cu demisia3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 1 nov 2016, 12:43:27
In ,,Haita,,psd au inceput sa se sfasie ,,lupii,, intre ei , asta-i un semn ca partidul lor este prea infestat de fosile cu metehne ce nu prea mai sunt valabile in ziua de azi):

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei