Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2016 - Anul XXI, nr. 256 (6369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Casa de Cultură Rădăuţi

„Red Carpet”, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Cultură a municipiului Rădăuţi a găzduit săptămâna trecută, joi, 27 octombrie, Balul Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, care, în acest an, a avut ca temă „Red Carpet”. Sub lumina reflectoarelor au fost adolescenţi care şi-au pus în joc talentul şi imaginaţia, reuşind să ofere asistenţei un spectacol de neuitat.

Angajaţi în competiţia pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc, cei 16 elevi din clasele a IX-a au interpretat în mod inspirat rolurile unor personaje celebre din lumea showbizului. În faţa publicului şi-au făcut apariţia, cu emoţiile specifice evenimentului, Sebastian Irinciuc (Stan) şi Dariana Evuleţ (Sia), Matei Grigorciuc (Charlie Chaplin) şi Andreia Leizeriuc (Martha Graham), Rareş Mosiuc (Bran) şi Melania Gheţău (Avril Lavigne), Răzvan Pamfiloiu (Bruno Mars) şi Sînziana-Veronica Mirăuţă (Beyonce), Luca Apetri (Smiley) şi Bianca Ciornobrevei (Andra), Bogdan Fomin (Kurt Cobain) şi Andreea Chişciuc (Lana Del Ray), Cosmin Ailenei (Ed Sheeran) şi Andreea Isabela Haiura (Shakira), Cezar Vlonga (Carla’s Dreams) şi Claudia Ianiţchi (Antonia). Prin interpretări muzicale antrenante sau, dimpotrivă, pătrunse de sensibilitate, prin prestaţii coregrafice, numere de dans modern, momente de stand-up comedy pline de amuzament, elevii care au format cele opt perechi s-au străduit să-i convingă pe membrii din juriu şi totodată pe colegii din public cu privire la virtuozitatea lor.

 

Patru ore de ingeniozitate artistică

Spectacolul a debutat cu un moment al organizatorilor, o secvenţă filmată, avându-i ca protagonişti pe Alexandru Balan, alias Joker, şi pe boboci. Dansul de excepţie al organizatorilor din clasele a XII-a, pe acordurile electrizante ale melodiei „The Greatest”, interpretată de Sia, a făcut ca publicul să izbucnească în aplauze prelungite şi ovaţii. Au urmat patru ore de ingeniozitate artistică, în care momentele de dans şi coregrafie s-au împletit cu probele de forţă şi demonstraţiile de arte marţiale, iar interpretările unor piese muzicale celebre au fost completate de secvenţele de umor şi probele-surpriză pregătite de organizatori.

La finalul manifestării, înainte de anunţarea câştigătorilor, pe scenă au urcat membrii trupei Bosquito, care au ridicat publicul în picioare atunci când au interpretat piese consacrate din repertoriul propriu: „Femeia”, „Două mâini”, „Aşa că beau”, „Omul perete” ş.a. După momente de deliberare deloc facile, juraţii au decis câştigătorii ediţiei din acest an: eleva Melania Gheţău, din clasa a IX-a C, a dobândit titlul de Miss Boboc, iar Cezar Vlonga, din clasa a IX-a F, a fost ales de juriu Mister Boboc. La capătul aplauzelor prelungite ale publicului, eleva Claudia Ianiţchi, din clasa a IX-a G, a fost declarată Miss Popularitate 2016, iar titlul de Mister Popularitate i-a revenit elevului Rareş Moisiuc, din clasa a IX-a E.

 

Efort comun pentru reuşita spectacolului

Coordonatorul principal al evenimentului, profesoara Angelica Popovici, şi echipa de organizatori dedicaţi pe care a coordonat-o merită felicitări pentru efortul de a crea un spectacol de calitate, cu momente artistice reuşite, pe placul publicului numeros din sală. Profesoara Angelica Popovici ne-a spus, la finalul balului, că a muncit alături de un grup de tineri ambiţioşi, talentaţi şi înzestraţi cu iniţiativă, „tineri care au înţeles că succesul evenimentului presupune asumarea responsabilă a rolurilor în echipă şi îndeplinirea sarcinilor, care au conştientizat că detaliile sunt piese esenţiale din scenariul unui spectacol de calitate. Le mulţumesc pentru efortul pe care l-au depus pentru pregătirea fiecărui moment. Mulţumesc totodată colegilor profesori şi diriginţi pentru susţinerea şi implicarea domniilor lor pe durata pregătirilor pentru spectacol”.

Reuşita spectacolului s-a datorat şi sponsorilor, cărora organizatorii le mulţumesc pentru contribuţia generoasă, dar şi conducerii Casei de Cultură, pentru punerea la dispoziţie a spaţiului de spectacol. Merită aprecieri toţi cei care au contribuit la reuşita unui spectacol memorabil, „Red Carpet” 2016 - „Eudoxiu Hurmuzachi”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Red Carpet”, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”.
 Vizualizări articol: 5410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Red Carpet”, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei