Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 sep 2016 - Anul XXI, nr. 205 (6318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Traian Andronachi – noul manager al Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traian Andronachi este, de ieri, noul manager al Spitalului Municipal Rădăuţi „Sf. Doctori Cosma și Damian”. Primarul municipiului, Nistor Tatar, a emis două dispoziţii, una cu privire la încetarea contractului de management a lui Dorin Tibeică, și cea de-a doua privind numirea lui Traian Andronachi în funcţia de manager interimar, pe durată determinată, până la organizarea concursului, dar nu mai mult de șase luni, începând cu data de 01.09.2016. În prima dispoziţie, fostului manager i se reproșează „nerealizarea indicatorilor de performanţă ai managementului spitalului public, prevăzuţi în ordinul ministrului sănătăţii, timp de minimum un an, din motive imputabile acestuia, și existenţa unei culpe grave ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor managerului constatate prin Raportul privind ducerea la îndeplinire a Dispoziţiei primarului nr.540/15.07.2016 înregistrată la Primăria municipiului Rădăuţi sub nr.9944/22.07.2016”. Noul manager al spitalului rădăuţean, avocatul Traian Andronachi, are 38 de ani, este rădăuţean, este absolvent al Facultăţii de Drept și are studii postuniversitare la Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca. A intrat în Baroul București prin examen în anul 2004, iar din 2009, după ce a revenit la Rădăuţi, s-a transferat în Baroul Suceava. Face politică din anul 2012, a îndeplinit un mandat de consilier local, unde a deţinut calitatea de președinte al comisiei de cultură, după alegerile locale din iunie 2016 a fost ales din nou consilier pe lista UpR și este cunoscut ca organizatorul mai multor acţiuni culturale de amploare din municipiu. Andronachi a fost rezervat în declaraţii, însă a precizat că urmează să facă o evaluarea a activităţii din unitatea spitalicească și apoi își va face publice intenţiile sale vizavi de noua calitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Andronachi – noul manager al Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian”.
 Vizualizări articol: 5509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Traian Andronachi – noul manager al Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian”2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doftori fără de arginți, manager Iscariotean trimis de
( 2 sep 2016, 12:39:29
Și încă o dată se confirmă că hazardul are un simț al umorului mai mult decît dezvoltat.
Căci, ce ironie mai superbă putea fi închipuită ca Spitalul al cărei denumire poartă cu cinste patronimele dofrtorilor FĂRĂ DE ARGINȚI, să aibă o capuchehaia (așa, un fel de manager împuternicit) din spița Iscarioteanului, care va să zică MAI MULT DECÂT PASIONAT DE strânsura SICLILOR ARGINTAȚI.

SU-PERB!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei