Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 sep 2016 - Anul XXI, nr. 205 (6318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Vânzare, dar să ştim şi noi!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru că s-a încheiat perioada de transferuri şi acum putem comenta concretul, nu poveşti nemuritoare, voi intercala un episod fotbalistic în serialul US Open. Prima constatare ar fi că niciuna dintre echipele care luptă pentru titlu în Liga 1 nu s-a întărit. Steaua a „scăpat” de tripleta Chipciu-Stanciu-Hamroun, aducând în schimb jucători ieftini de la CFR şi Voluntari! Desigur, în prealabil se întărise mai mult prin slăbirea Astrei. Poate, de fapt aproape sigur, pentru campionatul nostru cel de toate etapele este suficientă şi cârpeala. Doar că mai e o campanie europeană de purtat, acolo cu ce te prezinţi? Şi de ce n-ai aduce de pe acum jucători valoroşi, permiţând antrenorului să închege o echipă puternică cu care să forţeze grupele Ligii Campionilor la anul?! Păi nu, că asta ar însemna nişte investiţii acum, plus cheltuieli cu salariile, iar Becali are alte planuri cu banii de pe Chipciu şi Stanciu. Este Gigi style, investiţii numai după atingerea obiecivului, nu cumva să rişte ceva înainte. El se bazează că va câştiga titlul şi va avea misiune uşoară pe traseul campioanelor, numai că socoteala de-acasă rareori se potriveşte cu aia din târg. Şi, cu toate astea, tot se mai găseşte câte unul care să-l laude pe Becali doar pentru că Steaua n-a păţit ca Rapidul sau alte echipe! De fapt, el a tot muls şi încă mulge Steaua, iar din meseria lui măcar atât ştie, că oaia care dă lapte nu se taie pentru carne.

Astra a reuşit să-l repatrieze pe Budescu, care a şi marcat, dar baza piramidei s-a cam subţiat şi nu prea mai poate să-l susţină. Plus că în iarnă o va lua de la capăt cu ofertele irezistibile pentru Budescu şi Alibec. La Dinamo deja s-au revoltat suporterii, astfel că Negoiţă şi-a cam încheiat perioada de miere. Din gură se trage la titlu, practic se vând titulari la prima strigare, doar pentru a mai ciuguli ceva. Iar de adus, abia de-acum încolo, că pentru jucători liberi de contract nu-i problemă cu limita de timp.

Din fotbalul european mi-au atras atenţia două mutări mai ciudate. Prima este repescuirea lui David Luiz la Chelsea, pe o poală de bani mai mică decât aia pe care fusese vândut la PSG, dar tot mare în comparaţie cu ce mai înseamnă brazilianul, care nu e apreciat în campionatul englez din cauza simulărilor sale. Şi a doua: ştiţi unde a ajuns marele Balotelli, cel care ne ameninţa acum câţiva ani că va ajunge cel mai bun fotbalist din lume? La Nice!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vânzare, dar să ştim şi noi!.
 Vizualizări articol: 1280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Vânzare, dar să ştim şi noi!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei