Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 aug 2016 - Anul XXI, nr. 195 (6308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   25 imagini |   ø fişiere video

Oportunitate de afaceri

Spaţii de închiriat în Centrul de afaceri „Club Bucovina”, cea mai modernă locaţie din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei care vor să îşi pornească o afacere sau să o dezvolte pe cea actuală în singurul oraş din România inclus în topul celor mai frumoase oraşe mici din Europa, Gura Humorului, au la dispoziţie, spre închiriere, spaţii atractive în Centrul de afaceri „Club Bucovina”.

Recent inaugurat, „Club Bucovina” este considerat de mulţi ca fiind cea mai modernă locaţie din Gura Humorului, pe lângă poziţia excelentă şi dotările de ultimă generaţie, complexul oferind şi o mulţime de facilităţi, de la parcare şi terenuri de tenis, săli de conferinţe, sală multifuncţională cu 400 de locuri, la spaţii de cazare şi restaurant propriu.

Imobilul de pe bulevardul Bucovinei nr. 174, la intrarea dinspre Suceava, cu acces direct la drumul european E85, are o suprafaţă construită de 6.500 de mp, din care 2.000 de metri pătraţi sunt disponibili pentru închiriere.

„Spaţiile se pot preta pentru orice activitate: organizare de expoziţii şi alte evenimente, formare de meserii tradiţionale, tur operatori şi agenţii de turism, pagini web, servicii IT, contabilitate, servicii financiare, asigurări, publicitate, mediere, asistenţă şi consultanţă juridică. Punem la dispoziţie suprafeţe cuprinse între 30 şi 500 de metri pătraţi, configurabile după necesităţile fiecăruia, cu preţuri de închiriere avantajoase, pornind de la 2,5 euro/mp”, a declarat Ionel Halip, administratorul Centrului de afaceri „Club Bucovina”.

Pe lângă spaţii de birouri pentru firme, centrul de afaceri din staţiunea turistică care atrage anual zeci de mii de turişti pune la dispoziţie celor interesaţi săli de conferinţă, sală de examinare, spaţii de formare profesională, sală de proiecţii video, sală de training şi sală pentru întâlniri de afaceri, servicii de recepţie, sisteme de securitate, servicii de comunicaţii şi servicii de curăţenie; servicii de multiplicare şi tipărire.

Toate utilităţile necesare sunt asigurate cu echipamente de ultimă generaţie, de la aer condiţionat la încălzire pentru perioada rece a anului, un atu fiind şi eficienţa energetică sporită a clădirii, în vederea diminuării costurilor.

Cei care îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Centrului de afaceri „Club Bucovina” vor avea la dispoziţie şi un loc elegant şi relaxant unde să ia masa, în cadrul acestuia funcţionând şi un restaurant modern, cu personal amabil şi calificat, la fel ca în toate celelalte departamente administrative.

Un element important îl reprezintă şi amenajarea de locuri de parcare suficiente pentru angajaţii şi potenţialii clienţi ai firmelor găzduite, inclusiv locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi, toate fiind puse la dispoziţie gratuit.

Mai multe informaţii pot fi solicitate la numerele de telefon 0751231540 şi 0751231542, sau pe email, la office@clubbucovina.ro, site www.clubbucovina.ro.

 

Gura Humorului, oraş turistic cu multiple oportunităţi de afaceri

Oraşul Gura Humorului este una dintre cele mai importante destinaţii turistice ale Bucovinei, încă din 2005 fiind recunoscut oficial ca staţiune turistică de importanţă naţională. Acesta a fost inclus în topul celor mai frumoase 30 oraşe mici din Europa pentru clădirile sale colorate şi peisajul unic al depresiunii în care a fost construit, la intersecţia râurilor Moldova şi Humor.

Pe teritoriul său se află biserica Sfintei Mănăstiri Voroneţ, Capela Sixtină a estului european, parte integrantă a patrimoniului cultural universal.

Gura Humorului este o adevărată placă turnantă a turismului cultural – religios bucovinean, de aici putând a fi accesate traseele către toate celelalte biserici cu frescă exterioară din România, aflate sub patronaj UNESCO: Humor, Moldoviţa, Suceviţa, Arbore, Pătrăuţi, Probota, Sfântul Gheorghe – Suceava .

Natura s-a dovedit a fi generoasă cu această zonă de o frumuseţe aparte, cu numeroase obiective turistice, oraşul fiind recunoscut şi pentru evenimentele culturale importante care se organizează acolo an de an, încât dezvoltarea unor afaceri în acea zonă este de bun augur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spaţii de închiriat în Centrul de afaceri „Club Bucovina”, cea mai modernă locaţie din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 6082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 9 voturi
Spaţii de închiriat în Centrul de afaceri „Club Bucovina”, cea mai modernă locaţie din Gura Humorului2.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bisnitzuri trimis de
( 2 sep 2016, 17:25:08
spatiile se pot inchiria si ca loc parcare?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei