Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 aug 2016 - Anul XXI, nr. 195 (6308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Puşi pe prăduială

Hoţii îşi fac de cap şi fură pe bandă rulantă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hoţii îşi fac de cap prin judeţ, iar furturile par tot mai dese. Vizate de infractori sunt atât societăţile comerciale, cât şi locuinţele particulare.

Reprezentanţii unei societăţi din Gura Humorului au reclamat că utilajele cu care executau o serie de lucrări de reparaţie şi consolidare la drumul forestier Branişte, din localitatea Frasin, au fost lăsate fără acumulatori.

În momentul comiterii furtului utilajele nu erau păzite, iar din cauza locului izolat, respectiv la marginea drumului forestier, nu existau mijloace de supraveghere video sau sisteme de alarmare. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal şi încearcă să-i găsească pe hoţi.

Un alt furt dintr-o societate comercială a fost reclamat vineri la amiază la Vatra Dornei. Administratorul unui bar a reclamat că în noaptea de joi spre vineri din sertar a dispărut suma de 1.500 de lei. Din cercetări s-a stabilit că hoţii au forţat un grilaj de la geamul de la toaletă, iar apoi au intrat în bar, au furat banii şi au dispărut prin acelaşi loc. Barul era dotat cu camere de supraveghere, care nu funcţionau însă în noaptea în care s-a comis furtul.

Totuşi, poliţiştii au reuşit să dea de hoţi, trei la număr. Este vorba de Ovidiu Andrei Tescu, de 27 de ani, Andrei Petru Tocaciu, de 24 de ani, şi Miahi Alex Gheorghiu, de 18 ani. Cei trei au povestit că după comiterea furtului au cheltuit banii la aparatele de jocuri, pe băutură și țigări în diferite localuri din municipiul Suceava și orașul Gura Humorului. Din suma furată s-a reuşit recuperarea a 462 de lei, iar cei trei dorneni au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii le recomandă administratorilor de unităţi economice să dispună măsuri preventive de siguranţă, prin montarea unor sisteme de securitate eficiente care să îi protejeze, măsuri care pot să-i ţină la distanţă pe hoţi.

Nici locuinţele particulare nu au fost „iertate” de hoţi. Tot în cursul zilei de vineri, un bărbat din comuna Zvoriştea a reclamat că din casa în construcţie situată în localitatea Şerbăneşti i-au dispărut mai multe scule electrice. Din verificări s-a stabilit că proprietarul este plecat la muncă în străinătate, iar pe timp de vară se întoarce acasă, iar în această perioadă executa cu ajutorul unei alte persoane o serie de lucrări.

Dispariţia bunurilor a fost sesizată de bărbatul care lucra la amenajări, iar hoţul a încercat să fure mai multe bunuri, sens în care a răvăşit întreaga locuinţă. Hoţul nu a fost descoperit, dar poliţiştii au deschis un dosar penal şi speră să dea de el în scurt timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii îşi fac de cap şi fură pe bandă rulantă.
 Vizualizări articol: 4676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hoţii îşi fac de cap şi fură pe bandă rulantă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E foarte simplu trimis de
(22 aug 2016, 11:14:58
Politistii se vor plange tot timpul ca sunt prea putini, desi ii vezi tot timpul la pizza Pasha sau cu tigara in gura. Vor efectiv salarii dar sa nu faca nimic si sa iasa la pensie la 45 ani pe bani contribuabililor.
Solutie? Este, dar nu se vrea. Sa fie platiti cu procent din salariu, procent care sa reprezinte partea din cazurile rezolvate. Exemplu: 10 furturi si doar 1 rezolvat, i se da doar 10% din salariu pe luna.
Dar daca nu e niciun furt? Ia 100% fiindca a fost foarte bun si activitatea lui a dus la starpirea hotilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei