Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 aug 2016 - Anul XXI, nr. 195 (6308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Acţiunile poliţiei au dus la o scădere cu aproape 20 de procente a numărului de tâlhării în ultimele şapte luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni se pot lăuda cu rezultate bune obţinute în combaterea infracţionalităţii în primele şapte luni ale anului. Măsurile luate, inclusiv cele privative de libertate, şi documentarea asupra grupărilor infracţionale prin reorganizarea itinerariilor de patrulare în zonele urbane au dat rezultate, în primele şapte luni ale anului având loc mai puţine furturi din locuinţă, din curţi şi anexe gospodăreşti, din societăţi comerciale, din autovehicule sau furturi de animale. De mare importanţă sunt activităţile preventive faţă de grupurile vulnerabile, bătrâni, copii, persoane din zone izolate. În primele şapte luni ale anului, în perioada 01 ianuarie – 31 iulie 2016, poliţiştii au intervenit la 11.404 apeluri de urgenţă 112, în 80% din cazuri intervenţia efectuându-se în mai puţin de 10 minute. Pentru descurajarea şi sancţionarea faptelor antisociale şi pentru realizarea acestui trend infracţional descendent, poliţiştii au aplicat 43.010 sancţiuni contravenţionale, cu 29.649 mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului 2015, în valoare de aproape 12.000.000 de lei.Astfel, numărul furturilor sesizate la nivelul judeţului Suceava a scăzut cu 7,99%  iar criminalitatea stradală sesizată a scăzut cu4,73%.

Au fost sesizate cu 78 mai puţine furturi din locuinţă, cu 33 mai puţine furturi din anexe, cu 19 mai puţine furturi de auto şi componente şi cu 18 mai puţine furturi de animale. De remarcat este faptul că numărul tâlhăriilor a scăzut  cu aproape 20 % în aceeaşi perioadă, procent care arată o scădere importantă a faptelor cu violenţă petrecute în judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiunile poliţiei au dus la o scădere cu aproape 20 de procente a numărului de tâlhării în ultimele şapte luni.
 Vizualizări articol: 1920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiunile poliţiei au dus la o scădere cu aproape 20 de procente a numărului de tâlhării în ultimele şapte luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei