Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 aug 2016 - Anul XXI, nr. 182 (6295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Problemă tehnică

Contorul parcării subterane nr. II, dereglat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferii care caută locuri de parcare în Centrul Sucevei sunt adeseori induşi în eroare de afişajul led care indică gradul de ocupare al parcării subterane nr. II, a cărei intrare este pe o laterală a Casei de Cultură. Asta deoarece, de o bună perioadă de timp, afişajul respectiv pare să fi înţepenit la 00 locuri de parcare, chiar de înăuntru se găsesc cinci sau zece locuri de parcare disponibile.

Problema a fost semnalată de mai mulţi şoferi care, după ce s-au învârtit mai mult prin Centru, căutând un loc de parcare, şi-au încercat norocul şi au avut surprinderea să constate că de fapt în parcarea subterană mai era spaţiu pentru multe maşini.

Mai mult, senzorul de la intrare nu a înregistrat nimic atunci când din parcare au ieşit trei maşini, la scurt timp una după cealaltă, contorul indicând în continuare că nu este nici un loc de parcare disponibil.

Problema va fi cercetată de specialiştii care se ocupă de astfel de  instalaţii, după cum a dat asigurări viceprimarul Lucian Harşovschi, care a precizat că nu îi fusese semnalată această defecţiune.

Primele parcări subterane din Suceava au fost date în folosinţă în decembrie 2012, lucrările fiind demarate în luna ianuarie 2011.

Parcarea nr. 1, cu intrare de pe bulevardul Ana Ipătescu, are o capacitate de 108 locuri, iar cea de-a doua pune la dispoziţia şoferilor 55 de locuri de parcare.

Fiind făcută în principal din fonduri europene, una dintre condiţii este cea de punere la dispoziţie, gratuit, a celor 163 de locuri de parcare create, pentru o perioadă de cinci ani, încât, din 2018, se vor percepe taxe de utilizare a celor două parcări subterane din Centru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contorul parcării subterane nr. II, dereglat.
 Vizualizări articol: 2612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Contorul parcării subterane nr. II, dereglat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei