Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 aug 2016 - Anul XXI, nr. 182 (6295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tot Steaua, deocamdată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Și nu mă refer doar la reprezentarea în Europa, ci și la denumirea echipei. Asaltul armatei (cum a sunat asta!) de săptămâna trecută n-a speriat pe nimeni, mai degrabă a stârnit reacții adverse. Nici comentatorii de la ProTV nu s-au lăsat influențați și bine au făcut. Cât timp nu există o echipă de fotbal a clubului sportiv, cât timp pe site-ul UEFA Steaua tot așa se cheamă, mi se pare absurd să se insiste pe problema numelui. E drept, steliștii cu capul pe umeri și cu ceva în el nu pot accepta faptul că unul ca Gigi Becali a pus mâna pe acest club. Dar nici alții nu-s mai breji din moment ce îi cataloghează însăilările drept cărți ”științifice”, când el nu știe efectiv să se exprime în scris (”am fost în voit”!). Dar, repet ceea ce am spus mai demult, echipa trebuie iubită așa cum îți iubești țara ajunsă sub talpa unui dictator.

Trecând la partea sportivă, iată că tot prin Steaua mai existăm în Europa. Chiar dacă și Astra poate ajunge pe ușa din dos acolo unde Steaua este deja. Acum, pe aripile entuziasmului, se speră la mai mult, neapărat și cu complicitatea urnei. Sparta Praga a plătit prețul aroganței, a se vedea acea declarație cum că ar fi eliminat chiar și o echipă mai puternică decât Steaua. Numai că trupa lui Reghe n-a mai stat de data asta numai în Stanciu, chiar dacă el a luat iarăși caimacul. Faza de la golul secund a fost una cu adevărat de LC, cu recuperare Tamaș și avansare rapidă, cu pasă întoarsă exact când trebuia de Achim, care a scăpat de minge de parcă era încinsă pentru a nu-l lăsa în ofsaid pe Tamaș, acesta găsind apoi pasa ideală pentru finalizarea lui Stanciu. Și cu ceva lejeritate din partea portarului, trebuie spus, dar pe care-l absolvim de orice vină la golul care deblocase meciul. Stanciu încearcă des poarta, poate prea des, înainte de șutul acela măiastru a mai trimis telefonat pe portar sau mult afară, însă undița trebuie aruncată de mai multe ori ca să prinzi ”monstrul”! Să fim cinstiți, nici arbitrajul nu a făcut greutăți, am văzut goluri validate din poziții ”mai suspecte”, iar al doilea galben la Brabec a fost acordat destul de lejer, ca și cum ar fi fost primul.

Acum, ideal ar fi ca după Sparta să vină Ajax la București, căci lăncierii sunt mai slabi decât acum 3 ani, ca și Steaua, de altfel, numai că aceasta îl are pe Stanciu...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tot Steaua, deocamdată.
 Vizualizări articol: 1148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tot Steaua, deocamdată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei