Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 aug 2016 - Anul XXI, nr. 182 (6295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident de muncă

Bărbat rănit grav, după ce a căzut de la o înălţime de 5 metri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 39 de ani, muncitor la o societate comercială, a ajuns în stare gravă la spitalul din Siret, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 5 metri. Bărbatul venise cu o echipă de muncitori pentru a evalua starea izolaţiei unui tavan şi după ce a fost ridicat cu un motostivuitor până la nivelul maxim al încăperii, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Accidentul a avut loc în hala unei societăţi comerciale din oraşul Siret, fosta hală dezafectată în care a funcţionat fabrica de covoare din oraş. Reprezentanţii societăţii le-au declarat poliţiştilor faptul că intenţionau să facă câteva lucrări de reparaţii la acoperişul halei, motiv pentru care au apelat la o întreprindere individuală din municipiul Rădăuţi. Aceştia la rândul lor au contactat o echipă de muncitori din judeţul Botoşani, care au venit la faţa locului pentru a evalua lucrarea de izolaţie a tavanului şi a stabili un preţ. Miercuri după prânz, Ioan G., de 39 de ani, din comuna Vorona, judeţul Botoşani, a apelat la ajutorului unui angajat al firmei din Siret pentru a-l urca cu motostivuitorul la înălţimea tavanului, de unde să poată vedea de aproape starea acestuia. Angajatul a montat un palet din lemn pe lamele motostivuitorului, bărbatul de 39 de ani s-a urcat pe el şi a fost ridicat până la nivelul tavanului, la o înălţime de 5 metri. Ajuns sus, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut în gol pe pardoseala de beton a halei, fiind rănit grav. Un apel la 112 anunţa despre producerea accidentului în jurul orei 14.50, iar un echipaj SMURD l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la spitalul din Siret, de unde, după ce a fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălţime, a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare. Cercetările făcute de poliţişti au dus la întocmirea unui dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. În acelaşi timp, reprezentanţii societăţii comerciale căreia îi aparţine hala i-au anunţat pe cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava despre producerea accidentului, urmând a fi desfăşurată şi o anchetă pe linia respectării normelor de securitate în muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat rănit grav, după ce a căzut de la o înălţime de 5 metri.
 Vizualizări articol: 2705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat rănit grav, după ce a căzut de la o înălţime de 5 metri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei