Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2016 - Anul XXI, nr. 157 (6270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reguli noi

Regulament de organizare a zilelor oraşelor şi comunelor, pentru combaterea kitsch-ului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tradiţionalele festivaluri şi zile ale oraşelor şi comunelor vor trebui organizate după un regulament care urmează a fi stabilit în perioada următoare, dacă iniţiatorii acestora vor să beneficieze de prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a declarat, ieri, că de foarte multe ori astfel de manifestări sunt ”un festival al kitsch-ului”, ceea ce este cu atât mai trist cu cât judeţul Suceava are resurse reale pentru păstrarea şi promovarea valorilor autentice, îndeosebi cele tradiţionale.

”Este prea mult kitsch şi îl vedem cu toţii. Dacă nu vom face un ABC al acestor evenimente riscăm să le transformăm în festivaluri – pe bani mulţi – ale kitsch-ului. Dacă cineva vrea să facă un astfel de festival să ne anunţe măcar din timp, eu tot din timp îi anunţ că nu voi participa. Trebuie să descurajăm astfel de atitudini”, a spus Flutur.

De asemenea, acesta a spus că a avut o primă întâlnire cu reprezentanţi ai Asociaţiei ”Produs în Bucovina”, la care s-a stabilit semnarea unui nou acord de colaborare. Preşedintele CJ a arătat că, în cadrul discuţiilor cu membri ai asociaţiei, el s-a declarat interesat de redeschiderea unor zone pentru vânzarea produselor tradiţionale - ”ei vor analiza dacă este rentabil”, iar partenerii de dialog şi-au manifestat preocuparea pentru participarea la târguri interne şi internaţionale, pentru promovarea produselor din Bucovina în pensiunile din judeţ şi includerea în meniurile tradiţionale a produselor specifice zonei. De asemenea, producătorii tradiţionali i-au cerut lui Flutur să se implice în mobilizarea instituţiilor specializate pentru combaterea pieţei negre, care le face concurenţă neloială. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Regulament de organizare a zilelor oraşelor şi comunelor, pentru combaterea kitsch-ului.
 Vizualizări articol: 3803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Regulament de organizare a zilelor oraşelor şi comunelor, pentru combaterea kitsch-ului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lupu moralist!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 7 iul 2016, 11:46:55
Doriti la toate FESTURILE sa scrieti cu oiii pe dealuri dle fluture!!! Chiar credeti ca va pricepeti la toate ,lasati fiecare localitate sa decida ce si cum vor mai ales ca aveti un mare dar de a umili autoritatile locale inclusiv primarii chiar si ai dv. gen MARINEL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei