Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2016 - Anul XXI, nr. 157 (6270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Oportunităţi

Peste 40 de producători locali s-au întâlnit cu reprezentanţii Auchan la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava şi Auchan România au lansat, ieri, un proiect inedit destinat producătorilor români, alimentari şi nealimentari, prin care se doreşte punerea la dispoziţia acestora a reţelei de hipermarketuri Auchan pentru desfacerea produselor fabricate în România.

Evenimentul, la care au participat producători alimentari şi nealimentari din judeţele Suceava, Iaşi, Botoşani şi Vaslui, a urmărit să pună într-un dialog direct reţeaua de retail şi producătorii locali în sensul identificării şi analizării problemelor cu care se confruntă aceştia şi al dezvoltării de soluţii comun avantajoase. În deschiderea întâlnirii cu producătorii locali, directorul magazinului Auchan Suceava, Lucian Vacariuc, a declarat că acest prim contact facilitează schimbul de informaţii şi este o bună ocazie ca cei prezenţi să se familiarizeze cu modul de lucru al companiei.

”Proiectul se înscrie în ambiţia Auchan de a crea valoare în România şi urmăreşte susţinerea şi dezvoltarea producătorilor români în cadrul unui parteneriat de lungă durată, în portofoliul Auchan România regăsindu-se, deja, peste 250 de furnizori producători locali, cu acces în reţeaua de hipermarketuri”, a arătat şi Diana Potoroacă, manager de ofertă în cadrul Auchan.

Întrebată ce procent din mărfurile aflate pe rafturile magazinelor Auchan din România sunt produse aici, Potoroacă a răspuns că 90% din produsele alimentare sunt româneşti şi că 95% din furnizori sunt români.

Directorul magazinului pe care compania îl are în Suceava, Lucian Vacariuc, a completat arătând că ”Auchan are o anumită tradiţie în colaborarea cu producătorii locali”. Potrivit acestuia, pe parcursul zilei de ieri, au participat la proiectul CCI-Auchan peste 40 de producători locali, din cele cinci judeţe deja menţionate. ”Oamenii au fost foarte deschişi, cred că a fost o întâlnire profitabilă pentru ambele părţi. Producătorii s-au declarat încântaţi de iniţiativa noastră şi ne-au felicitat”, a mai spus Vacariuc.

Evenimente similare cu cel de ieri vor avea loc în perioada 4 – 8 iulie, în mai multe locaţii din ţară, şi presupun prezentarea fiecărui producător în întâlniri individuale, urmând ca ulterior să se analizeze împreună posibilitatea unei viitoare colaborări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 40 de producători locali s-au întâlnit cu reprezentanţii Auchan la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.
 Vizualizări articol: 5162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 40 de producători locali s-au întâlnit cu reprezentanţii Auchan la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei