Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2016 - Anul XXI, nr. 157 (6270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu viteza melcului

Anchetă tergiversată în mod suspect de poliţiştii din Fălticeni în cazul unui tânăr bătut măr în plină stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un dosar în care un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost bătut cu sălbăticie în plină stradă în Fălticeni este tergiversat în mod suspect de poliţiştii care trebuie să-i identifice pe autori şi să dispună măsurile legale care se impun. Bogdan Răzvan Antoniu spune că de la bun început i s-a părut că poliţiştii doresc să-i scoată basma curată pe cei care au participat la agresiunea care a avut loc în dimineaţa zilei de 3 mai 2016.

În timp ce poliţiştii bat pasul pe loc în soluţionarea dosarului, Bogdan Răzvan Antoniu merge din spital în spital pentru a-şi rezolva problemele de sănătate, unele deosebit de serioase având în vedere că medicii legişti au stabilit că pentru vindecare are nevoie de 54-55 de zile de îngrijiri medicale.

Tânărul a povestit şi cum s-a petrecut agresiunea căreia i-a căzut victimă, dar şi modul ciudat, dacă nu chiar neprofesionist în care s-au comportat poliţiştii sosiţi la locul incidentului.

„Pe 3 mai 2016, în timp ce mă aflam în unul din cluburile din Fălticeni, am sesizat că s-a iscat un conflict între mai mulţi indivizi, motiv pentru care, împreună cu prietenul meu, am hotărât să părăsim incinta clubului. La ieşire, la circa 50 de metri, mai mulţi indivizi puşi pe scandal au început să ne adreseze injurii şi subit au început să mă lovească. Prietenul meu a reuşit să fugă şi a scăpat chiar dacă a fost urmărit. Eu am fost lovit cu pumnii şi picioarele până am rămas inconştient. Una dintre chelneriţele din club mi-a acordat o mână de ajutor după ce indivizii care m-au bătut m-au lăsat la pământ”, a arătat Bogdan Răzvan Antoniu.

 

„Presupun că se doreşte protejarea cuiva”

Pentru că situaţia a degenerat la modul cel mai serios, cineva a sunat la 112 şi la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie. Bogdan Răzvan Antoniu spune că sosirea poliţiştilor a fost „lentă şi fără grabă”, iar modul cum oamenii legii au acţionat ridică mari semne de întrebare.

„Mai întâi au stat de vorbă cu agresorii circa 10-15 minute, timp în care nu s-au obosit să vadă dacă mai respir sau nu. Între timp, unul dintre agresori m-a târât efectiv până la maşina poliţiei, iar după ce a mai stat de vorbă un pic cu poliţiştii a plecat. Pe mine m-au dus la sediul Poliţiei Fălticeni şi mi-au luat declaraţii. Poliţiştii care au venit la faţa locului au spus că m-au găsit în stare de inconştienţă, fără nici un martor în jur, ceea ce este complet fals. Ştiu că în zonă sunt camere de filmat, iar dacă poliţiştii ar fi cerut înregistrările ar fi putut rezolva foarte simplu totul. Eu presupun că se doreşte protejarea cuiva, ceea ce, de asemenea, nu mi se pare în regulă”, a mai menţionat Bogdan Răzvan Antoniu.

După agresiune, tânărul a ajuns mai întâi la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, iar ulterior, în perioada 4-11 mai 2016, a stat internat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi, unde i s-a pus diagnosticul de „fractură dublă de mandibulă”.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, a precizat că în acest dosar s-au efectuat mai multe acte procedurale.

„Poliţiştii au reuşit să identifice cele patru persoane care se presupune că au comis actele de violenţă. Dosarul îşi urmează cursul şi în cel mai scurt timp va fi soluţionat procedural”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anchetă tergiversată în mod suspect de poliţiştii din Fălticeni în cazul unui tânăr bătut măr în plină stradă.
 Vizualizări articol: 7765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Anchetă tergiversată în mod suspect de poliţiştii din Fălticeni în cazul unui tânăr bătut măr în plină stradă5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 iul 2016, 11:57:23
nu e primul caz in care politia nu-si face meseria, mai bine fa-ti singur dreptate, ca asa iti vei gasi linistea sufleteasca

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei