Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2016 - Anul XXI, nr. 154 (6267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În flăcări

Pagube de 30.000 de lei, în urma unui incendiu produs la Frasin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu izbucnit vineri seara într-o gospodărie din oraşul Frasin a distrus un adăpost de animale şi o bucătărie, creând pagube importante. Focul a fost observat în jurul orei 22.15, la un grajd de animale situat pe strada Obreja din localitate, chiar de nora proprietarului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, care locuieşte împreună cu familia peste drum de gospodăria cuprinsă de flăcări. În momentul în care focul a fost observat proprietarii au anunţat pompierii, flăcările fiind deja extinse la întreaga clădire a adăpostului de animale.

Până la sosirea pompierilor, proprietarul, împreună cu câţiva vecini, a reuşit să salveze cele cinci vaci şi cei cinci porci din interiorul grajdului, pe care i-au pus la adăpost. Patru autospeciale de pompieri aparţinând Gărzii de Intervenţie Gura Humorului şi Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Frasin, au intervenit pentru stingerea şi lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor ardeau grajdul şi o bucătărie, ambele construite din lemn, şi exista pericolul de propagare la întreaga gospodărie. După 4 ore de luptă cu flăcările, în jurul orei 02.15, incendiul a fost lichidat de pompieri. Focul a distrus grajdul şi bucătăria de vară, pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, au ars obiecte de mobilier, materiale textile, două bazine din plastic de câte o mie de litri, circa 25 tone de fân şi 3 metri cubi de lemn de foc. Flăcările au degradat două maşini de spălat, un hidrofor, un tocător de furaje, o moară de cereale şi scule de mână, valoarea pagubelor cauzate fiind de circa 30.000 de lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pagube de 30.000 de lei, în urma unui incendiu produs la Frasin.
 Vizualizări articol: 2575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pagube de 30.000 de lei, în urma unui incendiu produs la Frasin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei