Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2016 - Anul XXI, nr. 154 (6267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitări

Preşedintele CJ Suceava vrea Cod de incompatibilităţi şi Cod al administraţiei publice locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, vrea ca Guvernul să întocmească un Cod de incompatibilităţi şi un Cod al administraţiei publice locale. Solicitarea va fi făcută la Forumul Administraţiei Publice Locale, eveniment organizat de Guvernul României prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în perioada 4-5 iulie, la Bucureşti, la Palatul Parlamentului.

"Voi participa la Forumul Administraţiei Publice Locale şi voi vedea ce probleme se ridică acolo. Am şi eu multe probleme. Este vorba de Codul administraţiei publice, pe care trebuie să-l avem, şi Codul de incompatibilităţi, ca să nu te trezeşti peste trei ani că ai nu ştiu câţi aleşi locali care trebuie să plătească din urmă sau să suporte sancţiuni. Cred că va trebui pus din timp un filtru", a declarat Flutur.

Trebuie spus că Forumul va furniza o platformă de dezbateri privind priorităţile celei de-a doua etape a mandatului actualului Guvern în relaţia cu administraţia publică locală şi oportunităţile pentru derularea unor proiecte de investiţii durabile la nivel local. Prezentările şi dezbaterile vor fi moderate de viceprim-ministrul Vasile Dâncu, de înalţi oficiali şi reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. La dezbateri sunt aşteptaţi preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş împreună cu ceilalţi membri ai Cabinetului, preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, ambasadori, preşedinţi de consilii judeţene, primari şi prefecţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele CJ Suceava vrea Cod de incompatibilităţi şi Cod al administraţiei publice locale.
 Vizualizări articol: 2480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele CJ Suceava vrea Cod de incompatibilităţi şi Cod al administraţiei publice locale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei