Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2016 - Anul XXI, nr. 154 (6267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Victime

Doi biciclişti au murit în accidente: unul a căzut într-un şanţ, iar altul mergea pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 74 de ani şi unul de 63 de ani, care se deplasau pe biciclete, au murit în accidente rutiere produse sâmbătă şi duminică, ambele tragedii fiind provocate de cei care se deplasau pe două roţi. Unul dintre biciclişti s-a dezechilibrat şi s-a răsturnat într-un şanţ de beton, în timp ce al doilea a fost călcat de o maşină în timp ce mergea pe contrasens.

Primul accident mortal a avut loc sâmbătă, în jurul orei 17.40, pe DJ 291A, în comuna Zamostea. Gheorghe L., în vârstă de 74 de ani, localnic, mergea pe o bicicletă şi, după o curbă la stânga, în pantă, cu înclinaţie mare, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sens opus şi a căzut în şanţul betonat de la marginea drumului. Bătrânul a fost găsit mort în şanţul în care a căzut. 

Poliţiştii luau în acest caz în calcul şi varianta ca bătrânului să i se fi făcut rău, pe fondul vârstei înaintate şi a caniculei, înainte de impact. Cauzele morţii urmează să fie lămurite de medicii legişti.

 

A murit în drumul de la nuntă spre casă. Mergea cu bicicleta pe contrasens

A doua tragedie s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30, pe DN 17, la Păltinoasa. Din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că Vasile P., în vârstă de 63 de ani, din Păltinoasa, a participat la o nuntă în localitate, iar în jurul orei 2.30 s-a pornit, pe bicicletă, spre casă. Bărbatul, aflat după toate probabilităţile sub influenţa alcoolului, a ieşit pe DN 17 pe contrasens şi a continuat să circule în acest mod. Tragedia s-a petrecut după doar câteva zeci de metri.

Bărbatul a fost lovit violent de o maşină, fiind proiectat pe şosea şi târât sub caroseria aceluiaşi autoturism în jur de 20 de metri. În aceste condiţii, bărbatul nu a avut nici o şansă de supravieţuire.

 

Şoferul care a omorât biciclistul, căutat de poliţie

Şoferul care conducea autoturismul a părăsit locul accidentului, iar ieri încă era căutat de poliţişti. 

În acest caz poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Din păcate, cele două tragedii de la finele săptămânii trecute nu fac decât să se adauge altora de acelaşi gen. Accidentele stupide, cu biciclişti care mor după ce comit erori grave în trafic, de multe ori fără a fi jenaţi de vreun alt participant la trafic, sunt o particularitate a judeţului Suceava, care ridică numărul de decedaţi în tragedii rutiere peste media naţională. De asemenea, probleme de acelaşi gen sunt şi cu mopediştii.

O analiză a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava cu privire la primele cinci luni ale acestui an arată că a treia cauză a accidentelor mortale care au loc în judeţ este legată de biciclişti. Trei biciclişti au murit în primele cinci luni ale anului, după ce au comis erori în trafic. La aceştia se mai adaugă încă trei mopedişti decedaţi în accidente rutiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi biciclişti au murit în accidente: unul a căzut într-un şanţ, iar altul mergea pe contrasens.
 Vizualizări articol: 6139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi biciclişti au murit în accidente: unul a căzut într-un şanţ, iar altul mergea pe contrasens5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei