Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2016 - Anul XXI, nr. 154 (6267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alcool la volan

Accident grav produs de un şofer băut. Unul dintre pasageri a fost găsit inconştient, la câteva zeci de metri de maşina răsturnată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grav accident de circulaţie produs sâmbătă noapte, în jurul orei 23.55, pe DN 29, în apropierea localităţii Dumbrăveni. Un bărbat de 37 de ani, din oraşul Salcea, ce conducea un autoturism marca Ford Galaxi pe DN 29, într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus, după care a intrat în şanţul de scurgere a apei pluviale, unde maşina s-a răsturnat pe cupolă. Un bărbat care trecea prin zonă a sunat de urgenţă la 112, la faţa locului ajungând două autospeciale de pompieri aparţinând Detaşamentului de Pompieri Suceava, sprijiniţi de două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În momentul sosirii salvatorilor, autoturismul era răsturnat pe cupolă în şanţul betonat şi la faţa locului au fost găsite două victime, un tânăr de 24 de ani, din oraşul Salcea, şi Ion A., şoferul maşinii, încarcerat în autoturism şi aflat în stare foarte gravă. Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă şi au extras victima încarcerată, după care a fost predată unui echipaj al ambulanţei, care a transportat-o la spital. La spital a ajuns şi tânărul de 24 de ani din autoturism, care a suferit răni mai uşoare.

 

Despre o a treia victimă, despre care nu se ştia, s-a aflat în urma discuţiilor cu şoferul la spital

În timpul primelor întrebări puse la locul accidentului, cei doi ocupanţi ai maşinii şi martorul care a sunat la 112 au declarat că, în momentul producerii accidentului, în maşină se aflau doar cei doi bărbaţi. Ajuns la spital, însă, şoferul a povestit că în accident a mai fost implicat un tânăr, care se afla în maşină cu cei doi, dar pe care nimeni nu-l găsise nicăieri. Imediat poliţiştii împreună cu pompierii au trecut la scotocirea întregii zone a accidentului, la scurt timp găsindu-l pe cel de-al treilea ocupant al maşinii, un tânăr de 27 de ani, tot din oraşul Salcea. Acesta zăcea în stare de inconştienţă, căzut în vegetaţia dintr-un şanţ de scurgere a apei pluviale, la o distanţă de aproximativ 30-35 de metri de locul accidentului.

Cercetările ulterioare vor încerca să stabilească modul în care tânărul a ajuns la o asemenea distanţă de maşina răsturnată, fie rănit a plecat pe propriile picioare şi, fiind noapte, a căzut în şanţ, fie a fost aruncat din maşină, în timp ce aceasta s-a răsturnat, lucru puţin credibil. Tânărul de 27 de ani a fost preluat de un echipaj al ambulanţei, care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Aici medicii l-au diagnosticat cu politraumatism grav prin accident rutier, stare comatoasă, prognosticul fiind rezervat. Bărbatul de 37 de ani aflat la volan a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident grav produs de un şofer băut. Unul dintre pasageri a fost găsit inconştient, la câteva zeci de metri de maşina răsturnată.
 Vizualizări articol: 6936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident grav produs de un şofer băut. Unul dintre pasageri a fost găsit inconştient, la câteva zeci de metri de maşina răsturnată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei