Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iun 2016 - Anul XXI, nr. 150 (6263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În Burdujeni

Un sucevean a recuperat 30 de numere de la maşini, plăcuţe luate de ape pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Căderile mari de precipitaţii din prima parte a zilei de ieri din municipiul Suceava le-au provocat multe neplăceri conducătorilor auto. Un caz aparte a fost în cartierul Burdujeni, unde artera principală a fost puternic inundată în zona din faţa Bisericii „Sf. Andrei”. Traficul a fost practic paralizat câteva zeci de minute, iar foarte multe numere de înmatriculare au fost pur şi simplu luate de apă. După ce apele s-au retras, un sucevean, Elisei Boghean, care locuieşte în apropiere, a găsit şi strâns aproximativ 30 de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

„Erau plăcuţe cu numere de Suceava şi Botoşani, plus una cu numere de Cluj şi una cu numere de Bihor. Cei mai mulţi şoferi au văzut că au pierdut numerele, s-au întors şi au găsit plăcuţele la mine. Sunt câţiva care însă nu au mai revenit. Ploaia a fost foarte puternică, iar strada a fost inundată complet, este o problemă care se tot repetă de fiecare dată”, ne-a relatat tânărul.

Iniţial, tânărul a agăţat numerele pierdute de gardul Bisericii „Sf. Andrei”, în ideea de a fi vizibile pentru cei care vor reveni să le caute, după care, ieri după-amiază, le-a predat la Poliţia municipiului Suceava.

Numerele pierdute care au fost predate Poliţiei municipiului Suceava sunt următoarele: SV-88-FRM, SV-11-MNM, BT-07-KML, SV-28-VXN, SV-69-CSW, CJ-83-YOF, SV-25-NEW, BT-04-XRA şi SV-85-MAX. Şoferii care au pierdut aceste numere de înmatriculare se pot adresa Poliţiei municipiului Suceava, lângă Kaufland, pentru a le recupera. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean a recuperat 30 de numere de la maşini, plăcuţe luate de ape pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 12653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Un sucevean a recuperat 30 de numere de la maşini, plăcuţe luate de ape pe străzile Sucevei5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei