Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2016 - Anul XXI, nr. 142 (6255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă

Trei agenţi de pază, reţinuţi după ce au împărţit pumni pe terasa unui restaurant din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri din municipiul Suceava care lucrează ca agenţi de pază au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, joi seară, în baza ordonanţelor de reţinere pentru 24 de ore, fiind puşi sub acuzare pentru infracţiuni de lovire, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar unul şi pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, după ce ar fi agresat un grup de tineri din comuna Moara, în urma unui conflict spontan, într-un restaurant din centrul Sucevei. Episodul agresiv s-a petrecut în dimineaţa zilei de 5 iunie, în jurul orei 5.00, în restaurantul Taco Loco.

Anchetatorii, judiciarişti de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, au strâns probatoriu pentru stabilirea tuturor persoanelor participante, iar acum două zile, joi, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a trei suspecţi. Este vorba de Aurelian Berar, Adrian Olimpiu Grigore şi Constantin Berariu Cical, toţi trei din municipiul Suceava. 

Din cercetările efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava rezultă că agenţii de pază, aflaţi în afara orelor de serviciu, se aflau în local, la o masă, iar la un moment dat s-au arătat deranjaţi de faptul că tinerii de la o masă vecină se manifestau zgomotos. Unul dintre tinerii din Moara a fost evacuat din local de un alt agent de pază, chemat de personalul localului, iar afară, pe terasă, spiritele ar fi degenerat.  Doi tineri din Moara, care au sărit în ajutorul prietenului evacuat, au încasat mai multe lovituri de la un grup de persoane. Cei trei agenţi de pază amintiţi mai sus sunt acuzaţi că i-au agresat pe tinerii din Moara.

Aurelian Berar este cercetat pentru două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburare a ordinii şi liniştii publice, Adrian Olimpiu Grigore pentru săvârşirea unei infracţiuni de lovire, a două infracţiuni de ameninţare, a unei infracţiuni de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi a uneiinfracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce al treilea, Constantin Berariu Cical, pentru o infracţiune de lovire şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cu referire la obiectul periculos folosit la ameninţate, anchetatorii nu au stabilit prea clar despre ce este vorba, însă se pare că ar fi vorba de un briceag.

În ceea ce priveşte infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice, anchetatorii au arătat că prin faptele lor cei trei au tulburat grav ordinea şi liniştea publică, inducând un sentiment de teamă, indignare şi insecuritate în rândul persoanelor care se aflau în restaurant.

Ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a stabilit că proporţională cu gravitatea acuzaţiilor aduse este doar măsura reţinerii pentru 24 de ore. La expirarea ordonanţei de reţinere cei trei au fost lăsaţi în libertate.

Până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată suspecţii se bucură de prezumţia de nevinovăţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei agenţi de pază, reţinuţi după ce au împărţit pumni pe terasa unui restaurant din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 10373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Trei agenţi de pază, reţinuţi după ce au împărţit pumni pe terasa unui restaurant din centrul Sucevei2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei