Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2016 - Anul XXI, nr. 142 (6255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Radio Viva Fm, program live la Salonul Auto Bucovina 2016!

Ascultătorii Radio Viva FM pot fi la curent cu noutățile din lumea auto la Salonul Auto Bucovina, în perioada 17-19 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava.

Radio Viva FM vă prezintă cei mai renumiți dealeri auto din Moldova. Realizatorii de programe se aliniază la grila de start, pe 17 iunie și 18 iunie, începând cu ora 13,  pe esplanada Casei de Cultură, cu un program live plin de surprize. Două weekenduri la munte, oferite de Hotelul Belvedere din Vatra Dornei. Fii și tu prezent pe esplanada Casei de Cultură, vineri şi sâmbătă, şi completează talonul oferit de realizatorii de programe Viva FM. Sâmbătă, 18 iunie, aceștia vor extrage cele două taloane câștigătoare. Două weekenduri, două taloane! Programul live va fi transmis pe frecvențele Viva FM din Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Botoșani.

Pe perioada salonului, timp de trei zile, peste 100 de modele, multe în premieră, ale celor peste 20 de mărci auto vor putea fi admirate și testate. Manifestarea este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, vehicule utilitare ușoare, piese și accesorii auto; servicii financiare și asigurări. Vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test și vizitatorii se vor putea bucura de oferte promoționale oferite la achiziționarea de mașini noi sau rulate și de oferte financiare pentru leasing sau asigurări auto. Expoziția auto va putea fi vizitată între orele 10-18.

Salonul Auto Bucovina 2016 este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava. Detalii despre campanie, pe www.vivafm.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radio Viva Fm, program live la Salonul Auto Bucovina 2016!.
 Vizualizări articol: 2881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radio Viva Fm, program live la Salonul Auto Bucovina 2016!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei