Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2016 - Anul XXI, nr. 142 (6255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Interpreta Laura Olteanu va lansa în curând două albume cu melodii de petrecere

Luni, 20 Iunie 2016 (15:45:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Îndrăgita interpretă de muzică populară din Gura Humorului Laura Olteanu va lansa în curând două albume cu muzică de petrecere. Primul album, "Acasă e România”, a fost realizat în colaborare cu orchestra fraţilor Advahov din Chişinău, iar cel de-al doilea album a fost creat alături de maestrul Florin Ionaş – Generalul. Aşa cum şi-a obişnuit publicul de-a lungul timpului, de când face carieră în muzica populară, Laura Olteanu promite din nou să surprindă plăcut cu melodii alese din zona Bucovinei, dar şi din alte zone ale ţării, precum Banat, Oltenia, Ardeal. Iubitorii de muzică de petrecere vor avea motiv să aştepte cu nerăbdare surprizele următorului proiect pe care interpreta urmează să-l lanseze la posturile locale şi naţionale de televiziune.

Vineri, 24 iunie, de la ora 18:00, sucevenii sunt invitaţi să sărbătorească Zilele Sucevei prin cântec şi voie bună, la Shopping City, unde Laura Olteanu, împreună cu taraful, vor susţine un concert live. Tot pe 24 iunie, dar de la ora 16:00, vor evolua la Shopping City şi Ansamblul Arcanul USV, Manuela Pohoaţă, Gheorghiţă Rotaru, şi Nicoleta Hafiuc. Interpreta Laura Olteanu ne-a spus că îşi doreşte să câștige aprecierea și dragostea cât mai multor persoane prin muzica ei. „A cânta pentru mine este o mare pasiune, dar și o meserie. Îmi place să cânt şi nu mă văd să fac altceva cu aceeași imensă pasiune. Muzica a fost și va rămâne alături de sufletul meu pentru totdeauna”, a completat artista. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interpreta Laura Olteanu va lansa în curând două albume cu melodii de petrecere.
 Vizualizări articol: 5349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Interpreta Laura Olteanu va lansa în curând două albume cu melodii de petrecere5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei