Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2016 - Anul XXI, nr. 142 (6255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Perioada 20-22 iunie

Jocurile “Disabled Persons' Olympics”, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Centrul Şcolar de Educaţie Incluziva Suceava se vor desfăşura, în perioada 20-22 iunie, Jocurile “Disabled Persons' Olympics”, la care s-au înscris persoane cu dizabilităţi din mai multe centre de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din judeţ (Costâna, Sasca Mică, „O nouă  şansă” Todireşti, Mitocu Dragomirnei, Zvoriştea, „O nouă viaţă” Siret), de la Centrul de plasament „Speranţa”, Casa de tip familial „Visătorii” Fundu Moldovei, Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni, centre şcolare de educaţie incluzivă (Gura Humorului, Suceava), dar şi reprezentanţi ai Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România – Filiala Suceava.

Programul concursului cuprinde: competiţie de tenis de masă (băieţi şi fete), ce se va desfăşura la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, pe 20 iunie, în intervalul orar 10:00-16:00; competiţie de baschet mixt (doi băieţi şi o fată), la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, pe 21 iunie, între orele 10:00-16:00; competiţie de fotbal (4+1 şi o rezervă), la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, pe 22 iunie, în intervalul orar 10:00-16:00. După fiecare probă se va face premierea.
Competiţiile se vor desfăşura pe următoarele categorii de vârstă: 8-13 ani, 14-18 ani, pentru centrele de copii, şi peste 18 ani, pentru centrele de adulţi.
Fiecare centru de adulţi va participa cu o echipă formată din şapte beneficiari (dintre care şase băieţi şi o fată). Beneficiara care este reprezentanta centrului va participa la competiţia de tenis pentru fete şi în echipa mixtă de baschet. Echipa de fotbal va fi compusă din şase beneficiari (un portar, patru jucători de câmp şi o rezervă). La competiţia de baschet participă doi beneficiari şi o beneficiară (echipă mixtă), după modelul streetball.

Centrele de copii vor forma echipele pe categorii de vârstă: 8-13 ani şi 14-18 ani. Fiecare centru poate participa cu câte o echipă de şapte copii, la categoria 8-13 ani şi la categoria 14-18 ani, după modelul componenţei echipelor de adulţi. Fiecare centru va desemna minimum un responsabil de grup şi un responsabil de eveniment. Responsabilul de eveniment va supraveghea probele şi va face parte din comisia de organizare a evenimentului. Organizatorii Jocurilor “Disabled Persons' Olympics” din acest an sunt: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi Direcţia de Sport şi Tineret a judeţului Suceava, cu sprijinul Shopping City Suceava şi al magazinului Decathlon.

Jocurile “Disabled Persons' Olympics”, dedicate persoanelor cu dizabilităţi, după cum au declarat organizatorii, fac parte dintr-o serie de evenimente prin intermediul cărora „încercăm să oferim şansa cât mai multor sportivi cu abilităţi reduse de a participa la competiţii sportive. Este vorba de un eveniment special al abilităţii, fairplay-ului şi incluziunii”. Pentru mai multe informaţii şi/sau alte detalii puteţi să luaţi legătura cu Marius Mihai Boghian, şeful Centrului „O nouă şansă” Todireşti, la numărul de telefon 0731 199 739.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jocurile “Disabled Persons' Olympics”, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava.
 Vizualizări articol: 3010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jocurile “Disabled Persons' Olympics”, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei