Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 apr 2016 - Anul XXI, nr. 102 (6215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

O familie necăjită din Liteni, ajutată cu alimente şi îmbrăcăminte, în cadrul Campaniei „Vestitorii Primăverii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie necăjită din Liteni a fost ajutată cu alimente şi îmbrăcăminte, în cadrul Campaniei „Vestitorii Primăverii”, susţinută de Asociaţia „Euroactiv” Suceava, Asociaţia Societatea pentru Egalitate de Gen „SEG” Suceava, Ocolul Silvic Bisericesc Ilişeşti, Asociaţia „Plai Străbun” Pârteştii de Jos, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava şi Asociaţia „Alecs Group” Suceava. Acţiunea umanitară s-a numit „Bucuria de a dărui” şi a avut loc marţi, 26 aprilie.

Familia defavorizată din oraşul Liteni este compusă din şase persoane. O mamă singură îşi creşte cei cinci copii în magazia fostei Case de copii din Liteni. Încăperea nu are geamuri. În loc de sticlă, mama copiilor foloseşte nailon. Copiii se încălzesc la o sobă ce scoate mult fum. Văzând în ce condiţii trăiesc cele şase suflete, voluntarii ONG-ului „SEG”, împreună cu cei de la „Euroactiv”, au promis că se vor mobiliza, în perioada de după sărbătorile de Paşti, să igienizeze şi să reamenajeze acel spaţiu. Voluntarii, împreună cu profesorii care s-au alăturat acţiunii umanitare, le-au dus ajutoare materiale (parchet şi maşină de spălat), alimentare, îmbrăcăminte, încălţăminte şi produse de igienă personală.

Cazul umanitar a fost identificat de referentul pe probleme sociale din oraşul Liteni, împreună cu un voluntar al Asociaţiei „Euroactiv”. Acţiunea a fost sprijinită de Ocolul Silvic Bisericesc Ilişeşti, de colectivul de cadre didactice al Şcolii “Miron Costin” Suceava, părinţi ai elevilor şcolii, Palatal Copiilor, Oscar Wilde Suceava şi Asociaţia “SEG”. La acţiune au participat: prof. Loredana-Mihaela Ceică (inspector şcolar şi membru în Consiliul director al „Euroactiv” Suceava), echipa de conducere a Asociaţiei „Euroactiv”, coordonaţi de prof. Narcisa-Daniela Ştefănescu şi Romeo-Irinel Bolohan – vicepreşedinte „Euroactiv”, profesoarele Raluca Alexa, Camelia Alexandriuc şi Irina Brînzei, de la Şcoala Gimnazială "Miron Costin" din Suceava, directorul Palatului Copiilor, prof. Biatrice Choleva, prof. Petronela Rusu, psih. Constantin Alecsa, de la Asociaţia “Alecs Group” Suceava, ec. Viorica-Luminiţa Banc - preşedinta Asociaţiei "SEG" Suceava, alături de Vasilică Vasilovschi de la Ocolul Silvic Bisericesc Suceava, părintele Viorel Ilişoi, preşedintele Asociaţiei Unităţilor de Cult Ortodoxe Proprietare de Păduri din Protopopiatul Sucevei, sprijiniţi şi de voluntarii: prof. Mihai Greciuc, Silvestru Grădinaru, Daniela Ciubotariu, Lavinia Paicu, Andreea-Larisa Sîrbu, Adelin-Codruţ Palaghiciuc, Gabriel Ciornei şi Ilie Tihulcă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O familie necăjită din Liteni, ajutată cu alimente şi îmbrăcăminte, în cadrul Campaniei „Vestitorii Primăverii”.
 Vizualizări articol: 5681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O familie necăjită din Liteni, ajutată cu alimente şi îmbrăcăminte, în cadrul Campaniei „Vestitorii Primăverii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei