Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 apr 2016 - Anul XXI, nr. 102 (6215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   40 imagini |   ø fişiere video

În ajunul Floriilor

“Uzina de apă” a Sucevei, gazda unui fermecător Bazar Urban cu „flori, funde și frumusețuri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre puţinele clădiri vechi ale Sucevei, fosta Uzină de apă, de pe strada Apeductului, a găzduit, la finele săptămânii trecute, un eveniment menit să aducă oamenii împreună, să se cunoască şi să facă schimb de idei şi obiecte.

Ajuns la cea de-a doua ediţie, Bazarul Urban s-a dovedit a fi un loc de socializare încântător, înfrumuseţat cu fel de fel de aranjamente florale, funde, obiecte aşezate în locuri nonconformiste, precum o expoziţie de pictură pe iarbă, o chitară în copac, ori ouă de Paşte "crescute" pe crengi.

Pe lângă spaţiul de expunere înfrumuseţat de Casa cu flori, vizitatorii Bazarului Urban au mai avut o surpriză - ispite dulci meșteșugite de câteva studente de la USV, care se pregătesc să deschidă o cofetărie – Saveurs.

Feliile de tort pregătite de ele şi prăjiturile interesante s-au epuizat în scurt timp, dovedindu-se cele mai solicitate „frumuseţuri” pregătite de organizatori.

Alţi vizitatori s-au bucurat să găsească acolo obiecte vechi, cărţi cu paginile îngălbenite de timp, discuri de vinil, tablouri şi rame meşteşugite, aranjamente decorative ingenioase şi obiecte „reinventate”, fiecare din ele cu un farmec aparte, potrivit unui Bazar sentimental.

Banii adunaţi din vânzarea obiectelor donate de organizatori şi vizitatori vor fi direcţionaţi, ca şi la ediţia anterioară, pentru sprijinirea proiectului „Salvează Satul Bucovinean”. Anul trecut banii au ajutat o familie cu patru copii, din Baia, să îşi facă o fântână, iar unei bătrâne din Ehrişte i-au făcut iarna mai uşoară.

Evenimentul găzduit de Centrul de Cultură Urbană, Arhitectură și Peisaj ”Uzina de Apă” a avut ca parteneri  ADER, OAR Filiala Nord-Est, iaBucovina, Casa cu Flori, Casa Atelier și Tonitza Art Group. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Uzina de apă” a Sucevei, gazda unui fermecător Bazar Urban cu „flori, funde și frumusețuri”.
 Vizualizări articol: 6147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
“Uzina de apă” a Sucevei, gazda unui fermecător Bazar Urban cu „flori, funde și frumusețuri”4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei