Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2016 - Anul XXI, nr. 31 (6144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La foc automat

Hoţii şi-au făcut de cap din nou prin tot judeţul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hoţii nu s-au dezminţit nici la finalul săptămânii trecute şi au dat lovitură după lovitură prin aproape toate colţurile judeţului. Gama bunurilor furate este din ce în ce mai largă, semn că hoţii fură tot ce le pică în mână. Din păcate, poliţiştii sunt depăşiţi de această adevărată avalanşă de furturi, care se succed într-un ritm ameţitor.

Ceea ce se fură întrece orice imaginaţie, iar unele bunuri sustrase nici măcar nu pot fi valorificate, iar altele pot fi vândute doar unor persoane care prestează activităţi similare.

Este şi cazul unui furt comis la Şcheia, în urma căruia hoţii au pătruns în două autotractoare, unul marca MAN şi unul marca Scania, şi au plecat cu două impulsoare (componentă ce înregistrează programul tahografului) de la cutia de viteze.

O altă spargere s-a dat tot în comuna Şcheia. Persoane necunoscute au pătruns pe o fereastră de tip termopan de la o locuință aflată în construcție, iar din interior au sustras doi saci de adeziv şi patru cutii de carton ce conțineau haine de vară.

Nici autoturismele nu au fost „iertate” de hoţi. Un bărbat din municipiul Suceava a reclamat că i s-au furat proiectoarele din bara de protecţie a autoturismului marca Dacia Logan, prejudiciul fiind de aproximativ 100 de lei.

Au fost şi furturi care s-au comis din cauza proprietarilor. O femeie de 40 de ani a reclamat că persoane necunoscute i-au sustras două perechi de ghete şi un telefon mobil din autoturismul marca Audi A4, care se afla în parcarea amenajată a unui complex comercial din Suceava.

Din cercetări a rezultat că femeia a plecat la cumpărături fără a asigura portierele cu sistemul de închidere. După aproximativ 30 minute, când a revenit la autoturism a sesizat că de pe bancheta din spate îi lipsesc două perechi de ghete şi un telefon mobil, în valoare totală de peste 900 de lei.

Hoţii au intrat şi în societăţi comerciale. La Vultureşti, proprietarul unui magazin a reclamat că persoane necunoscute, prin forţarea sistemului de închidere al uşii de acces, au pătruns în magazin, de unde au sustras bunuri alimentare, industriale şi băuturi alcoolice, a căror valoare a fost estimată la 500 de lei. Magazinul este asigurat cu gratii la ferestre şi uşă, totodată fiind instalat şi sistem de alarmă, care însă la momentul săvârşirii faptei nu era funcţional, fiind defect.

Pe lista bunurilor furate în weekendul abia încheiat mai figurează un ham de cal, dar şi diferite scule pentru construcţii.

A existat şi un furt cu un final fericit. Doi tineri, unul de 18 şi altul de 20 de ani, au fost prinşi în flagrant după ce au furat un telefon mobil din mâna unui bărbat de 30 de ani. Furtul a fost comis pe strada Gheorghe Doja din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, iar telefonul mobil în valoare de 900 de lei a fost returnat părţii vătămate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii şi-au făcut de cap din nou prin tot judeţul.
 Vizualizări articol: 3971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Hoţii şi-au făcut de cap din nou prin tot judeţul3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu smântână, la cuptor (reţetă rapidă) Este o mâncare delicioasă, care se face în mai puţin de o oră şi pe care o poate reuşi orice începător. Trebuie servită însă imediat, caldă, pentru că nu mai este la fel de gustoasă după ce s-a răcit şi nu poate fi... Citeşte