Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2016 - Anul XXI, nr. 31 (6144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Calendar

Peste 115.000 de elevi suceveni au intrat în vacanţa dintre semestre

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La doar patru săptămâni de la vacanţa de iarnă, preşcolarii şi elevii tuturor ciclurilor de învăţământ au parte de încă o săptămână de odihnă.

Peste 115.000 de elevi suceveni au intrat de sâmbătă în vacanţa intersemestrială, care se va încheia pe 14 februarie, potrivit structurii anului şcolar în curs.

Semestrul al doilea începe pe 15 februarie şi se încheie vineri, 24 iunie, în perioada 23 aprilie - 3 mai 2016 fiind programată vacanţa de primăvară.

Săptămâna 18–22 aprilie 2016 din semestrul al doilea este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului numit „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Totuşi, la decizia şcolii, programul poate fi organizat şi în altă perioadă din semestrul al doilea, dar nu mai târziu de data de 27 mai 2016.

Vacanţa de vară începe pe 25 iunie, însă cursurile claselor a XII-a şi a XIII-a se încheie mai devreme cu trei săptămâni, iar cursurile claselor a VIII-a se încheie mai devreme cu o săptămână.

 

Pe 22 februarie începe simularea evaluării naţionale

Cel de-al doilea semestru este unul încărcat pentru elevii claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, dar şi pentru cei care se află la finele ciclurilor gimnazial şi liceal.

Primii care vor trece prin focul evaluărilor sunt elevii de clasa a VIII-a. În zilele de 22 şi 23 februarie aceştia vor susţine simularea evaluării naţionale (limba şi literatura română şi matematică). Rezultatele vor fi afişate pe 4 martie.

Calendarul simulării examenului de bacalaureat începe pe data de 7 martie 2016, când liceenii din clasele a XI-a şi a XII-a vor susţine proba la limba şi literatura română. Pe 9 martie 2016 va fi organizată proba obligatorie a profilului, iar pe 10 martie, simularea probei la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a). Pe 18 martie vor fi afişate rezultatele. Elevii de clasa a XI-a care vor simula probele examenului de bacalaureat vor susţine doar două probe: română şi matematică sau istorie.

În martie sunt programate evaluările elevilor de clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a. Elevii claselor a II-a şi a IV-a vor fi evaluaţi la limba română şi matematică, iar cei de-a VI-a vor susţine testarea la limbă şi comunicare şi matematică şi ştiinţe. Rezultatele obţinute nu se trec în catalog. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 115.000 de elevi suceveni au intrat în vacanţa dintre semestre.
 Vizualizări articol: 1282 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 115.000 de elevi suceveni au intrat în vacanţa dintre semestre0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu smântână, la cuptor (reţetă rapidă) Este o mâncare delicioasă, care se face în mai puţin de o oră şi pe care o poate reuşi orice începător. Trebuie servită însă imediat, caldă, pentru că nu mai este la fel de gustoasă după ce s-a răcit şi nu poate fi... Citeşte